tumbnail-egypte2

After my Cairo video adventures part 1 I am happy to share with you part 2!

Naast mijn Cairo vlog deel 1 kan ik nu eindelijk deel 2 ook met jullie delen!

Cairo adventures

In this video I give you a view behind the scenes of a 4 day photoshoot I did for El Nile. Also I show you my new favorite outdoor garden center in the middle of Cairo! Also I take you with me to Old Cairo where my own wool for the kelims will be dyed in all the colours I want. I am really curious what you think about this video. Subscribe for my youtube account here to stay up to date for the new video’s.

In deze video geef ik jullie een kijkje achter de schermen tijdens een photoshoot for El Nile van maar liefst 4 dagen. Ook laat ik je mijn nieuwe favorite tuincentrum ( outdoor) zien in het midden van Cairo! Ook neem ik je mee naar de ververij waar mijn eigen wol geverfd wordt in verschillende kleuren voor de kelims. Ik ben heel erg benieuwd wat je van deze video vindt! Abonneer je op mijn Youtube account om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s. 

Video

You can watch the video here, don’t forget to subscribe on my youtube account to stay up to date for more vlogs and stylingvideo’s!

Didn’t see the first video yet? You can see it here

Video, editing : Souraya Hassan, Binti Home Blog

Bewaren