Binti Home vlog in Cairo ©BintiHome

Yeey! I am happy to share with you my new video about my adventures in Cairo and running my own business in Egypt.

Yeey, super blij dat ik het eerste deel van mijn nieuwe video met jullie kan delen over mijn avonturen in de geweldige stad Cairo én het runnen van mijn eigen bedrijf in Egypte.

Cairo adventures

The last month I was in Cairo to work on my own collection of kelims and vases but also buy products for my online shop like cushions, textiles and decoration. Beside working with all these beautiful products I have also been working in Cairo on some stylingprojects and interiorprojects. I love to work in this city, its really my second home and I am more than happy to show you a bit of my working weeks in this video. I will travel back to Cairo in May to finalize the first collection of kelims, exciting! Stay tuned for vlog part 2!

De afgelopen maand heb ik in Caïro gewerkt aan mijn eigen collectie kelims en vazen maar ook heb ik producten ingekocht voor Binti Home Shop zoals kussens, textiel en decoratie. Naast het werken met deze prachtige producten ben ik ook aan de slag gegaan met stylingprojecten en interieurprojecten. Ik vind het heerlijk om te werken in deze stad, het is echt mijn tweede thuis en ik ben super blij dat ik jullie een kijkje kan geven in mijn werkweken in deze stad. Ik vlieg begin mei weer terug naar Caïro voor de afronding van mijn eerste collectie kelims, spannend! Hou de blog in de gaten voor deel 2 van de vlog!

Video

You can watch the video here, don’t forget to subscribe on my youtube account to stay up to date for more vlogs and stylingvideo’s!

Video, editing : Souraya Hassan, Binti Home Blog

Bewaren