Slaapkamer inspiratie de herfstsfeer in huis halen met Xenos ©BintiHome

Slaapkamer inspiratie én de herfstsfeer in huis halen!

Herfstsfeer in huis

Ondanks dat ik echt van de zomer hou vind ik de herfst toch ook wel ontzettend gezellig. Met name omdat het eerder donker wordt. Voor fotografie is niet altijd even prettig want fijn daglicht is echt een must. Maar de herfst zorgt wel voor net dat extra gezelligheid in huis. Ik hou heel erg van kaarsen in allerlei vormen en maten. Ik heb er dan ook echt heel veel in huis staan. Het liefst koop ik ze in een kleur zoals okergeel, oud roze of beige / grijs. Deze stompkaarsen gaan lekker lang mee en staan super gezellig in de slaapkamer! Uiteraard staat het rotan dienblad ( eigenlijk een fruitschaal )  met kaarsen niet altijd zo op het bed maar voor de foto vond ik het wel ontzettend gezellig staan. Ik heb hem een mooi plekje gegeven op de witte ladekasten aan de rechterkant van onze slaapkamer.

Xenos Slaapkamer in herfst sfeer warme kleuren ©BintiHome

Xenos Slaapkamer in herfst sfeer warme kleuren stompkaarsen ©BintiHome

Kleurpalet voor de slaapkamer

De slaapkamer is de enige ruimte in huis waar nog geen kleur op de wand zit. Een kleur op de wand geeft voor mij meteen een andere look aan de kamer. Ik ben nog een beetje zoekende, wel wil ik graag een warme sfeer creëren in de slaapkamer. Het vloerkleed, bedsprei uit Marokko, de kaarsen en foto’s aan de wand zijn al een mooie basis in kleur. Ik denk stiekem aan camel of misschien zelfs richting okergeel. Maar een groentint of beige zou ik wel weer erg mooi staan. Mijn persoonlijke stijl komt toch altijd weer terug in het gebruik van aardetinten. Ik ben erg benieuwd voor welke kleur jij zou kiezen?

Omdat ik nu nog niet uit ben welke kleur op de wand komt maar ik de slaapkamer wel al gezellig wilde maken. Ging aan de slag met de herfstsfeer in huis door de toevoeging van een aantal hele fijne nieuwe accessoires!

Xenos Slaapkamer in herfst sfeer warme kleuren fotoplankje decoreren ©BintiHome

Xenos Slaapkamer in herfst sfeer warme kleuren fotoplankje decoreren ©BintiHome

Decoratie op de fotoplank

Wat ik zo leuk vind aan inrichten is dat je al heel gauw een andere sfeer creëert door soms een kleine verandering. Zo had ik dus nog niet zoveel met de slaapkamer gedaan. In het kader van een herfstsfeer in huis wilde ik al een klein beetje aan de slag gaan met deze ruimte. Ik hing daarom twee keer een fotoplank op van 90cm. Ik heb ze strak tegen elkaar gehangen zodat de naad nauwelijks opvalt. Deze wandplank biedt de perfecte mogelijkheid om verschillende decoratie op te plaatsen en vooral steeds te wisselen en variëren. Nu breng ik dus graag de herfstsfeer in huis maar in het voorjaar kan ik weer aan de slag met een andere sfeer. Handig toch?

Deze wandplanken, rotan dienblad en stompkaarsen shop je bij Xenos. Vind hier een winkel bij jou in de buurt.

Ik heb vannacht heerlijk geslapen in onze ‘nieuwe’ slaapkamer. Het is grappig dat een kleine verandering al zoveel sfeer met zich mee brengt. Ik kan dus echt ontzettend genieten van deze sfeervolle hoek in onze slaapkamer. Binnenkort ga ik met de verfroller aan de gang, dus gauw zeker meer slaapkamerinspiratie!

‘Hoe haal jij de herfstsfeer in huis?’

Xenos Slaapkamer in herfst sfeer warme kleuren fotoplankje decoreren ©BintiHome

Xenos Slaapkamer in herfst sfeer warme kleuren nachtkastje stylen ©BintiHome

Xenos Slaapkamer in herfst sfeer warme kleuren stompkaarsen ©BintiHome

Meer inspiratie ? :

Styling en fotografie  : Souraya Hassan, Binti Home
Deze blog is een samenwerking met Xenos.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren