WERKKAMER MAKE OVER IN EEN TROPISCHE BOHEMIAN WOONSTIJL

Mijn werkkamer make over is eindelijk klaar en daarom een uitgebreide make over video!

Werkkamer make over

Een tijdje geleden deelde ik hier op mijn blog al mijn werkkamer make over. Ik ben er zo ontzettend blij mee en het is echt heerlijk werken. Het duurde even want het begin had ik gemaakt in september en oktober 2017. Maar toen ging ik natuurlijk voor een maandje naar Egypte. Maar eenmaal terug van vakantie ben ik weer fris en fruitig om nieuwe home video’s voor jullie te maken. Daarom hier een uitgebreide werkkamer make over video. Ik laat je van begin tot eind zien hoe ik deze make over precies heb aangepakt. Want toen we hier niet kwamen wonen waren de wanden wit en lag er niets op de vloer. Daar moest natuurlijk verandering in komen. Daarnaast heb ik mij laten inspireren door de trend ‘Minimaliseren’. En dat is gelukt! Hoe? Dat zie je in de video.

Hometour werkkamer make over Binti Home Hoofddorp binnenkijken ©BintiHome

VIDEO werkkamer make over

In deze video deel ik daarnaast mijn tips voor het inrichten van de werkkamer. Want hoe pak je dat nou precies aan? Ik leg dit uit aan de hand van 3 stappen. Stap 1 is de basis, denk aan de wanden en de vloeren. Vervolgens stap 2 is de indeling en de inrichting. Stap 3 is de styling met accessoires en met name het goed verdelen van kleur over de ruimte.


{ Abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal om geen video’s te missen }

Hometour werkkamer make over Binti Home Hoofddorp binnenkijken ©BintiHome

Shoppen voor jouw werkkamer?

Wil jij ook aan de slag met jouw werkkamer make over? Dan deel ik hier heel graag wat leuke adresjes voor het shoppen van mooie accessoires of merken.

De foto’s zijn eigenlijk allemaal eigen fotografie. Dat is meteen de laatste tip die ik deel met jullie in deze blog hihi : Laat jouw eigen foto’s afdrukken van een reis en lijst deze in. Zo heb je prachtige, kleurrijke én persoonlijke kunst aan de muur hangen. Dit maakt jouw werkkamer make over helemaal af.

Benieuwd wat je van deze werkkamer make over én video vindt! Ik zie je graag weer in de volgende blog.

Hometour werkkamer make over Binti Home Hoofddorp binnenkijken ©BintiHome
Styling, fotografie & video : Souraya Hassan, Binti Home