Yurtstore Zeeheldenkwartier DenHaag Designkwartier ©BintiHome

Morgen, vrijdag 29 mei, ga ik op uitnodiging naar het Designkwartier in Den Haag. Het hele weekend staat de wijk Zeeheldenkwartier in het teken van design, food en lifestyle. Het is de tweede editie van het Designkwartier, opgericht door Edwin Pelser,Susanne Kennedy en Mei-Lan Tjoa. Er staat voor morgen een leuk programma op de planning met o.a. een ontvangst in het droomwarenhuis WOTH, een bezoek aan Mae Engelgeer, Edwin Pelser en Muuto. Ook ga ik langs bij Yurtstore aan de Zoutmanstraat. Deze winkel is sinds april open en verkoopt design van ontwerpers die uit de Zijde route komen of hierdoor geïnspireerd raken. Ik heb een tijdje geleden de winkel gefotografeerd in opdracht van Yurt Collection en verschillende sfeerbeelden gestyled en gefotografeerd. Binnenkort laat ik het resultaat van de shoot zien, maar neem zeker bij Yurtstore een kijkje dit weekend!

Ik ben erg benieuwd naar deze tweede editie van het Designkwartier. Uiteraard breng ik een visueel verslag uit op mijn blog. Ik wens jullie alvast een fijn weekend!

Yurtstore winkelinspiratie Zeeheldenkwartier DenHaag Designkwartier ©BintiHome

Yurtstore Turkse ontwerpen Zeeheldenkwartier DenHaag Designkwartier ©BintiHome

Yurtstore zijderoute winkelinspiratie Zeeheldenkwartier DenHaag Designkwartier ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren