Het is weer tijd voor een nieuwe weekvlog! Kerstdiner met mijn moeder bij Iittala en vintage shoppen bij Vint Amersfoort.

Het was alweer even geleden sinds ik een echte week vlog heb gedeeld met jullie. Voor diegene die mij al volgen op Youtube weten dat ik de video’s een beetje afwissel. Soms een week vlog, soms een make over en dan weer een brandvideo. Die afwisseling vind ik eigenlijk het allerleukste en ik hoop jullie natuurlijk ook! Mocht jij een voorkeur hebben voor bepaalde type video’s laat het vooral weten, dat vind ik alleen maar leuk om te horen!

Kerstdiner Iittala

Vorige week was ik uitgenodigd voor een pers kerstdiner van Iittala. Iittala kennen we van het bijzonder mooie glaswerk in de meest prachtige kleuren. De Leimu lamp staat al een paar jaar op mijn wishlist. Want dat is zo mooi aan dit merk, het is tijdloos design waar je jaren van kan genieten, generatie op generatie. En dat genieten wilden zij nu graag delen met een kerstdiner en niet zomaar één… Persevents zijn vaak erg leuk en gezellig omdat je samen komt met collega bloggers en stylisten. Maar dit keer was het nog specialer. Speciaal voor dit kerstdiner mochten we iemand van thuis meenemen. Ik nam daarom mijn moeder mee om haar eens in het zonnetje te zetten. Oh wat was dat een mooie avond. Ook verraste ik haar met een mooi cadeau. Je ziet alles in de video!

Weekvlog kerstdiner iittala ©BintiHome-4  Weekvlog kerstdiner iittala ©BintiHome-4

Vintage en design shoppen bij Vint Amersfoort

Ook ging ik langs bij Vint Amersfoort, een fantastische winkel dat sinds twee maanden de deuren heeft geopend. Een bijzonder vervolg op de Zuivelfabriek in Soest. Jeroen van Spoor38 ken ik al een aantal jaar. Kijk voor de grap even de blog die ik in 2011 (!!) schreef over Spoor38. De afgelopen jaren heb ik Jeroen vaker gezien tijdens beurzen maar nu was het alweer twee jaar geleden. En met de opening van Vint Amersfoort ( waar Spoor38 ook zit ) was het nu toch echt tijd om weer even een kijkje te nemen. Wat een bijzondere ruimte, het is erg groot! Zo’n 20 verschillende ondernemers hebben als het ware een shop in shop waarin ze design, vintage en brocante aanbieden.

Weekvlog spoor38 vint amersfoort kerstdiner iittala ©BintiHome

Weekvlog spoor38 vint amersfoort ©BintiHome-5

Weekvlog spoor38 vint amersfoort kerstdiner iittala ©BintiHome

Weekvlog spoor38 vint amersfoort vegasletters spoor38 ©BintiHome