Geweldige stijl huizen, verliefd op die kozijnen!

Ja! Eindelijk het goede nieuws ook hier op de blog: Wij gaan verhuizen! Of althans, als je dit leest hebben we inmiddels de sleutel al gekregen. Deze blogpost wilde ik al een tijdje geleden schrijven maar goed, toen kwam de verhuizing in beeld en oh wat is dat toch een grote onderneming haha.

Nieuwbouwwoning

We gaan dus verhuizen naar een nieuwbouwwoning. We woonden nu ruim 3 jaar in een appartement in het centrum. Ondanks dat we hier heerlijk woonden verlangden we allebei wel naar meer ruimte en vooral eigenlijk een plek voor onszelf. Sinds de komst van Younes had ik geen kantoor meer aan huis. En aangezien ik thuis werk is een plek voor mijzelf toch wel heel erg fijn. Hetzelfde voor Mahmoud, ook hij werkt aan creatieve video projecten en dan wil je je af en toe even kunnen afzonderen.

Maar eigenlijk de allerbelangrijkste reden dat we wilden verhuizen is Younes. We zien dat hij zo geniet van het spelen in de tuin bij oma, maar ook de plezier met andere kinderen. Daarom dachten wij: we willen naar een eengezinswoning in een kindvriendelijke wijk. We waren al een langere tijd op zoek en uiteindelijk is het gelukt. En oh wat zijn wij dankbaar voor dit huis. We weten dat het echt niet vanzelfsprekend is om in deze moeilijke tijd een huis te vinden. Zo ontzettend blij dat het gelukt is.

Onze wijk ligt bij een prachtig meer met een park en strandjes

Nieuw begin

We zijn best wel ervaren met verhuizen haha. In de afgelopen 4 jaar hebben we al in 3 huizen gewoond ;). Ons vorige huis in de Bollenstreek, maar ook ons tweede huis in Egypte en dan het appartement hier in Hoofddorp in het centrum. Het 4e huis maar wel het huis waar we heel lang hopen te mogen wonen. Want we voelen aan alles dat dit een hele fijne plek is. We zijn allebei gevoelsmensen dus als iets goed voelt gaan we er 100% voor.

Ook hadden we heel sterk het gevoel dat we ”opnieuw” willen beginnen. Als in, niet weer alle spullen die we hebben meeverhuizen maar echt een goed plan maken. Zo heb ik de afgelopen tijd heel veel producten en meubels (zelfs de koelkast!) verkocht op mijn Instagram sale pagina.

Ons streven was echt om met minder spullen naar het nieuwe huis te gaan. Want oh wat verzamel je toch veel in al die jaren. En dan had ik in ons vorige huis zelfs nog een gigantische home sale gedaan. Maar goed, mijn werkt als stylist he haha, dan wil je je eenmaal omringen met mooie spullen. Maar, het is gelukt! We hebben heel veel weg gedaan en gaan ons nieuwe huis stap voor stap inrichten.

Huis vlogs

Ja en nog meer goed nieuws, ik ga weer vloggen! Of ik ben dus stiekem al heel hard aan het vloggen geslagen ;) Het lijkt mij super om jou mee te nemen in ons verhuisavontuur. Daarom de komende weken heel veel inspiratie over hoe wij het hebben aangepakt met het verhuizen maar ook de inspiratie die ik op doe voor ons huis, de winkels die we bezoeken, mood boards maken, kleurenplannen. Oh, er komt zo-veel leuks aan! Dus stay tuned! Ik ben blij om weer terug te zijn op de blog en op Youtube. Ik hoop dat je mij blijft volgen hier :)

Liefs Souraya