week vlog 7 vrijgezellenfeest kanaal noord zaandam

Deze week starten we met klussen in huis, krijgen we een visgraatvloer én organiseer ik het vrijgezellenfeest voor mijn beste vriendin!

Week vlog #7

Oh week vlog nummer 7 alweer! Ik vind het zo ontzettend leuk om te vloggen en jullie zo een kijkje te geven in mijn leven. Deze vlog is een paar dagen later dan gepland, maar door alle verhuisperikelen liep alles even wat achter. Maar de vlog staat online en aanstaande zondag kan je ook weer gewoon de nieuwe week vlog verwachten.

Klussen in huis

We zijn begonnen met klussen in ons appartement, en oh wat voelt dat fijn. Steeds meer realiseren wij ons dat het gewoon gelukt is om een huis te vinden. Nu is het tijd om dit echt ons thuis te maken. Hoe we dat doen? Eerst moesten alle muren wit, inclusief plafond. Vervolgens werd onze woondroom werkelijkheid, een visgraatvloer!

week vlog klussen in huis visgraatvloer zoku amsterdam bloomon

Vrijgezellenfeest vol creativiteit en ontspanning

Ik twijfelde even of ik dit wel moest delen omdat het toch wat privé is. Maar het was een feestje om dit vrijgezellenfeest voor mijn beste vriendin te organiseren. In plaats van een over de top feest met gekke dingen lag de focus op creativiteit, ontspanning en vooral het samenzijn met dierbaren. Het was een hele bijzondere dag waarbij we diverse toffe locaties hebben bezocht. Welke dat zijn… dat zie je in deze vlog!

week vlog 7 vrijgezellenfeest kanaal noord zaandam

Bloomon summerparty event

Ook was ik uitgenodigd voor het summerparty event van Bloomon. Al vaker heb ik opdrachten gedaan voor dit inspirerende merk. Leuk om nu weer een kijkje te nemen bij de nieuwe collecties. Daarnaast maakte ik mijn eigen bloemenkrans in de workshop van Bloomon, leuk!

Bloomon bloemenkrans workshop Zoku Amsterdam

Veel kijkplezier! Ik ben benieuwd wat je van deze nieuwe week vlog vind. Laat vooral een reactie achter. Wij gaan nog even verder met klussen in huis en aanstaande zondag staat er weer een nieuwe video online met nog meer huis inspiratie en leuke opdrachten. Vond je deze video leuk? Abonneer je dan meteen op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

Video en edit : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren