Daar is hij dan! Mijn allereerste unboxing H&M Home video. Het concept unboxing is al erg bekend op Youtube en je ziet het vooral met fashion en make-up. Maar het leek mij leuk om een interieur unboxing te doen!

Unboxing H&M Home

In de blog van gisteren vertel ik uitgebreid hoe je een trendkleur kan toevoegen aan je huidige interieur. In deze video laat ik vooral zien welke producten ik heb geshopt bij H&M home en hoe ik dit style in onze zithoek. De woonkamer heeft hierdoor een hele gezellige uitstraling gekregen. Een warme zithoek die helemaal klaar is voor de herfst!

Ik ben erg benieuwd wat jij van deze eerste unboxing video vindt en of je vindt dat ik vaker dit soort video’s moet gaan maken? Zo,ja van welke webwinkel of merk? Dan ga ik daar zeker binnenkort weer mee aan de slag. Ik vond het namelijk een ontzettend leuke video om op te nemen. Mooie producten uitpakken en ondertussen tegen jullie kletsen en heel veel styling tips delen.

Abonneer je trouwens meteen even op mijn kanaal om geen nieuwe video’s te missen. Dat zou ik heel erg leuk vinden!

Meer video’s zien?