Een veel voorkomende vraag, waar laat je de tv in je interieur? Hoe zorg je dat dit mooi integreert? Dit is één van de drie vragen die ik beantwoord in deze interieur Q&A video!

Interieur Q&A video : Hoe integreer je de tv in je interieur? Weinig licht in huis?

Abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal om geen video’s te missen!

Tv in je interieur

In deze nieuwe video serie beantwoord ik interieur vragen die jullie hebben ingestuurd. Naar aanleiding van een oproepje op Instagram heb ik zoveel vragen binnen gekregen, echt ontzettend leuk! In mijn werk als stylist vind ik het ontzettend leuk om jullie te helpen én hopelijk te inspireren.

De eerste vraag gaat over hoe om te gaan met de tv in je interieur. Deze vraag komt van Henriette en zij wilt de tv graag meer integreren. Het is nu zo’n groot zwart vlak en een doorn in het oog. Zij is niet de enige met deze vraag. Bij elk interieuradvies is het weer een obstakel : waar laten we die tv? In deze interieur video deel ik mijn tips over verschillende oplossingen hoe je de tv in je interieur kan laten integreren.

Interieur video QA probleem : hoe integreer je de tv in je interieur ©BintiHome
Hier zie je de tv van Henriette ”Hoe zorg ik dat de tv meer geïntegreerd wordt in ons interieur?”

Interieurvideo

In bovenstaande video beantwoord ik in totaal drie vragen :

  • Henriette : Hoe past de tv in je interieur?
  • Gabriëlla : Hoe maak ik de keuken gezellig maar niet te druk?
  • Rianne : Hoe zorg ik dat onze donkere woonkamer toch lichter oogt?
Rianne : ”Hoe zorg ik dat onze donkere woonkamer een lichte uitstraling krijgt?”
Gabriëlla : ”Hoe zorg ik dat de keuken gezellig wordt maar niet te druk?”

Wil jij ook interieur advies?

En? wat vind je van de eerste Q&A video? Heb je er iets aan gehad? Ik hoop dat je er wat inspiratie uit hebt kunnen halen voor je eigen interieur. Mocht jij nou ook een interieurvraag hebben, stuur dan jouw aanmelding naar info (@) binti-home.nl. Wie weet neem ik jouw vraag dan mee in de volgende interieur Q&A video!

En ben je benieuwd hoe wij het hebben opgelost met de tv? Lees hier de blog over de IKEA HACK met de besta tv kast. En deel hieronder jouw styling tip voor de tv in je interieur of deel een foto op instagram met @bintihome.

Interieur-video QA hoe integreer je de tv in je interieur ©BintiHome

Meer video’s bekijken?