La Mas Bonita Valencia ©BintiHome

Citytrip Valencia
Nog op zoek naar een leuke citytrip deze zomer? Dan is Valencia écht een aanrader! Deze prachtige Spaanse stad bruist van de mooie inspirerende plekken, verschillende wijken, ruim  strand en een mooi oud centrum. Vorig jaar ben ik hier samen met mijn beste vriendin Naomi geweest en maakte ik al deze travelvideo én schreef ik deze blog over Bed and Breakfast ABCYou. Deze B&B wordt gerund door een Nederlands stel en zit op een fijne locatie vlakbij de wijk Ruzafa

La mas Bonita
Naomi en ik hebben een dagje fietsen gehuurd waarbij we de hele stad door zijn gefietst. In de video is ook te zien welke plekken we allemaal hebben bezocht. Uiteindelijk kwamen we ook uit bij het strand waar we deze geweldige plek vonden genaamd La Mas Bonita. Een sfeervol ingericht restaurant waar je heerlijk kan eten en zowel binnen als buiten kan zitten. Buiten loop je recht vanaf het strand zo het terras op en achter kan je een drankje halen bij de bar en genieten van de zon tussen al het groen. In Valencia wordt er veel aandacht besteed aan de aankleding van zowel de winkels als de restaurants en dat is zo fijn om te zien. Met de juiste uitstraling geef je een ruimte zoveel sfeer. Zo ook La Mas Bonita, ze gebruiken echte beachkleuren zoals turquoise, zacht blauw, wit. Een mooi wit pand met luiken in dezelfde zacht blauwe kleur als het logo. Dit in combinatie met het groen van de planten zorgt voor een warme en mediterrane look.

Het is echt een aanrader om eens naar Valencia te gaan. Of het nou hartje zomer is of november.. deze stad is volgens mij in elk seizoen leuk. Ik wil zeker nog een keertje terug!

La Mas Bonita Valencia terras ©BintiHome

La Mas Bonita Valencia bar beachlook ©BintiHome

La Mas Bonitas Valencia La Mas Bonita Valencia ©BintiHome

La Mas Bonita Valencia fietstour ©BintiHome

La Mas Bonita Valencia restaurant beach ©BintiHome

La Mas Bonita Valencia strand ©BintiHome

 

Foto’s : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren