werkplek optimaal inrichten ©BintiHome

Optimaal de werkkamer inrichten, hoe pak je dat nou aan? Hier mijn ultieme tips!

Bureau slim opruimen ©BintiHome

Optimaal de werkkamer inrichten

De werkkamer is de plek waar ik al mijn projecten uitwerk en waar ik deze blogs typ. Een heerlijke werkplek met al mijn favoriete kleuren en materialen om mij heen. Maar, als ik het druk heb dan is opruimen niet mijn sterkste kant. Ik werk aan een heerlijk bureau met grote laden en die zitten dan propvol. Stapels tijdschriften her en der die nog uitgezocht moeten worden en om mij heen vormen stapels kleurstalen en materialen.

Maar als een project is afgerond dan ruim ik alles weer op, maar stiekem zou het fijn zijn als het nog iets georganiseerder is om mij heen. Ik ben daarom aan de slag gegaan met de Infinity serie van Curver.

Dit is ongeveer hoe mijn laden er eerst uitzagen… ja I know, niet echt georganiseerd haha.

En dit is hoe mijn laden er nu uitzien, zoveel beter!

werkplek optimaal inrichten ©BintiHome

Organizers in de laden

Een van de dingen waar ik heel erg blij van word zijn deze Infinity drawers die ik nu in mijn laden heb geplaatst. Door de verschillende maten kan je goed variëren met wat je wilt opbergen. Deze zijn toch echt super handig?! Je kan er natuurlijk voor kiezen om dezelfde maten neer te zetten maar ik koos voor een mix aan maten, hierdoor ontstaat er een speels geheel en kan ik van alles opbergen. Denk aan pennen, stofstalen, post its en visitekaartjes. Heerlijk om alles op één plek te hebben. Ik heb zo’n 6 bakjes in elke lade geplaatst voor extra veel opbergruimte.

Uiteraard kan je deze Infinity drawers ook gebruiken voor in de keuken la. Wat ik prettig vind is dat ze laag zijn en hierdoor dus prima in een la passen.

Bureau slim opruimen ©BintiHome

Werkkamer opbergen met Curver Infinity Desk ©BintiHome

Opbergdozen vol tijdschriften en notitieboeken

Naast de Infinity drawers in de la vind ik het ook fijn om tijdschriften en notitieboeken op te bergen. In plaats van stapels op de grond of in de kast is het fijner om ze te bundelen. Al eerder schreef ik hier een blog over deze Ribbon opbergdozen in de badkamer.  Ze zijn stapelbaar en je kan ze natuurlijk in elke ruimte in huis toepassen.

Zo koos ik voor twee verschillende formaten van de Infinity Storage boxes voor de werkkamer. Een kleiner formaat voor notitieboeken en kleurstalen. De grotere opbergdoos voor tijdschriften. Waar zou jij deze opbergdozen het liefst voor gebruiken?

Curver Infinity Desk ©BintiHome

werkplek optimaal inrichten ©BintiHome

Werkkamer inrichten Curver Infinity Desk ©BintiHome

Opbergen in huis

Zoals jullie wellicht weten zal in mijn werkkamer straks omgetoverd worden tot babykamer, yeey! Het leukste project om mee aan de slag te gaan. Tot die tijd geniet ik nog heerlijk van mijn opgeruimde werkplek. Daarnaast ga ik al mijn werkspullen die ik binnen handbereik wil houden opbergen in deze opbergdozen. Zo ziet het er ( straks in een andere kamer ) ook netjes uit en kan ik toch gemakkelijk mijn producten terug vinden.

Opbergdozen infinity Curver Infinity Desk ©BintiHome-14

Hoe de veranderingen in huis er precies uit gaan zien dat ik ga ik uiteraard ook met jullie delen!

Bureau slim opruimen ©BintiHome

Bureau slim opruimen ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Deze blog is een samenwerking met Curver.