So happy with my new table lamp in my home office. I believe I have a crush for lighting made of glass, you can see these kind of lighting in many corners of my home.

Super blij met mijn nieuwe tafellamp in mijn kantoor. Ik heb een zwak voor lampen van glas, op meerdere plekken in mijn huis zie je lampen van dit materiaal terug.

Table lamp in my studio

Since I started to work in my home office I always had a bulb hanging above my desk but since I while I was searching for a new table lamp instead of a suspension. So I was happy when I found out the new House Doctor collection, I immediately love this Mush lighting made of glass and a touch of brass ( my favourite material too). Interested in this lamp too? I can order this lighting for you any time, just send an e-mail to shop@binti-home.nl. The beautiful wooden ladder is now available in my online shop. Wish you a lovely evening!

Bureaulamp inspiratie House Doctor Mush ©BintiHome

Vanaf het moment dat ik ging werken in mijn kantoor heeft er altijd een hanglamp boven mijn bureau gehangen. Maar sinds een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe lamp en dan liever een tafellamp dan een hanglamp. Toen ik de nieuwe collectie van House Doctor zag was ik opslag verliefd op deze nieuwe Mush tafellamp gemaakt van glas en subtiel brass ( ook een favoriet materiaal!). Ben je ook geïnteresseerd in deze lamp? Ik kan hem voor je bestellen, stuur gewoon even een mailtje naar shop@binti-home.nl.  De super leuke decoratieladder van hout shop je trouwens in mijn online shop :). Fijne avond!

Bureaulamp inspiratie House Doctor Mush ©BintiHome

Bureaulamp inspiratie House Doctor Mush ©BintiHome-3

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

 

Bewaren