Kleurrijk design Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome-25

Kleurrijk design in de nieuwe winkel van Fest Amsterdam in hartje Utrecht, daar moest ik natuurlijk even een kijkje nemen!

Kleurrijk design Fest Amsterdam Utrecht

De combinatie van kleurrijk design en unieke ontwerpen zijn o.a. de redenen dat ik al een paar jaar groot fan ben van Fest Amsterdam. Al bijna 4 jaar staat de Edge bank in mijn huis en ik ben er nog altijd erg blij mee. Van ons vorige huis verhuisde de bank gezellig mee naar ons huis in Hoofddorp. Ook heb ik de bank eens meegenomen voor de styling van een persevent voor Flexa haha. Wel staat er een nieuwe bank op onze wishlist. Dus toen ik hoorde dat Fest Amsterdam een nieuwe winkel ging openen in Utrecht wist ik meteen wat mij te doen stond!

Twee weken geleden heb ik de winkel gefotografeerd en ik ben echt helemaal weg van het kleurgebruik in de winkel en al het kleurrijk design. Nu staat Fest Amsterdam al bekend om de unieke sprekende ontwerpen en veelvuldig gebruik van kleur. Daar hou ik van! Niet bang zijn om kleur te gebruiken maar juist laten zien wat de mogelijkheden zijn met kleur in huis.

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome-31

Kleurrijk design Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

‘In deze weekvlog laat ik zien hoe ik deze winkel heb gefotografeerd en hoe ik dat aanpak’

Dunbar hoekbank kleurrijk design Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome-24

Kleur op de wanden en meubels

Wat ik zo inspirerend vind aan deze winkel is dat de wanden de meest prachtige kleuren hebben. Daarnaast werken de gekleurde transparante gordijnen als room dividers en zo wordt de grote ruimte onderverdeeld in verschillende ‘kamers’. Toen ik binnen kwam viel mijn ook meteen op de Dunbar, de lichte hoekbank voor de roze wand. Dit is echt onze droombank! We willen namelijk een grotere bank in onze woonkamer met ook echt een hoek zodat we lekker kunnen relaxen. Net even meer de relax modus dan wat wij nu af en toe missen.

Ik kon dus heerlijk inspiratie op doen in deze nieuwe winkel. Naast de Dunbar en Edge bank zijn er nog meer modellen te bewonderen. Wat ik zo fijn vind aan de collectie van Fest Amsterdam is dat er voor iedereen wel wat bij zit en ook veel kleurrijk design. De collectie is divers in stijl en daarnaast zijn er zoveel stoffen in heel veel kleuren waardoor het customizen van je eigen bank mogelijk is.

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Dunbar sofa Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Fest Amsterdam X designers

Door de jaren heen is Fest Amsterdam gaan samenwerken met verschillende gast ontwerpers. De hele collectie wordt door Fest Amsterdam ontworpen maar er zijn een aantal bijzondere producten toegevoegd aan de hand van bekende ontwerpers. Mijn favoriete is de Crush collectie van Mae Engelgeer. Ik ben al jaren fan van haar stijl en de samenwerking met Fest Amsterdam is dan ook de perfecte match. Maar ook de nieuwe ‘Poppy’ collectie ontworpen door Australisch ontwerpduo Truly Truly vind ik echt prachtig. De okergele variant staat uiteraard op mijn wishlist ;).

Poppy collectie Truly Truly Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome-20

Binnenkijken bij Fest Amsterdam

Eigenlijk is elke hoek in deze nieuwe winkel van Fest Amsterdam prachtig en vol inspiratie. Daarom hier een binnenkijker door de winkel, ik kon niet stoppen met foto’s maken! Maar voor iedere woonliefhebber die opzoek is naar een nieuwe bank, mooie stoelen óf bijzondere kussens en woonaccessoires, ga dan zeker zelf een kijkje nemen in deze nieuwe winkel van Fest Amsterdam. Uiteraard kan je ook naar de winkel in Amsterdam gaan.

Fest Amsterdam – Van Woustraat 111, Amsterdam
Fest Amsterdam – Lange Jansstraat 12, Utrecht

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Binnenkijken Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome-2

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome-9

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome-20

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome-8

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Fest Amsterdam Utrecht ©BintiHome

Zoek je meer inspiratie voor bijzondere woonwinkels?

 

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home