Kersttafel decoratie tips voor 1e en 2e kerstdag + KERSTPAKKET WINNEN!

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

CLOSED. Het is december en kerst is in zicht… tijd om aan de slag te gaan met de kersttafel decoratie!

Kersttafel decoratie

Kerst is in zicht en dat betekent dat we druk bezig met voorbereiden van het kerstdiner. Want wat komt er dit jaar op tafel? Op het moment ben ik in Egypte en ga ik de feestdagen hier met mijn man en familie vieren. Wij doen niet echt aan kerst in Egypte maar in Nederland is dit wel echt een traditie. Daarom leek het mij toch leuk om een aantal tips te delen voor de kersttafel decoratie. Want dat is natuurlijk, naast de heerlijke maaltijd, net zo belangrijk. Hoe decoreer je de kersttafel nou op een sfeervolle manier maar geef je niet teveel geld uit? Want misschien krijg jij wel 1e én 2e Kerstdag mensen over de vloer? Speciaal voor jullie heb ik hierbij twee keer een eettafel gestyled in kerstsferen. Met dezelfde basis maar net even een andere twist voor een andere look.

Zo heb ik gekozen voor traditioneel goud en wit als basis. Een wit Damast tafelkleed zorgt voor een frisse basis en ik heb wat nepsneeuw over de tafel gestrooid voor een echte winterfeel.

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

Basis tafeldekken

Ik hou altijd erg van gelaagdheid en zo ook in het dekken van de tafel. Met het tafelkleed als basis kan ik aan de slag met het servies. Jullie hebben mijn nieuwe Bambi servies al eerder voorbij zien komen. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Dit combineer ik met wit basis servies waarbij ik in de eerste sfeer een wit dinnerbord neer heb gelegd met hierop een ‘ontbijt’ bordje van de Bambi serie. In de tweede sfeer heb ik dit juist omgedraaid en heb ik het dinnerbord van de Bambi serie neergelegd met hierop een ‘ontbijt’bordje van de basic serie. Voor het bestek heb ik voor beide sferen hetzelfde gekozen maar net even anders neergelegd. Zo kun je heel gemakkelijk al een kleine twist geven.

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

Kersttafel decoratie met bloemen en planten

Zoals jullie weten ben ik echt gek op bloemen en planten. Uiteraard mogen deze ook op de kersttafel niet ontbreken. Een tafel vol met ‘gewone’ planten vind ik juist een eigentijdse uitstraling hebben. Voor een speels detail heb ik wat glitter kerstballen in de cactus gehangen, een moderne mini kerstboom op de tafel! Voor de ‘groene’ sfeer heb ik takken eucalyptus op de tafel gelegd. Dit ziet er super sfeervol uit en ruikt ook nog eens heerlijk. Bij de ‘lichte’ sfeer heb ik een Amaryllis bij ieder bord neergelegd. Een mooi kleuraccent en de Amaryllis is een echte winterbloem! Over de tafel heb ik wat gouden sterren gestrooid voor een feestelijke touch en bij de groene sfeer heb ik juist gekozen om over het Damast tafelkleed een tafelloper te leggen met gouden ‘verfspatten’.

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

Een kleine twist zorgt voor een andere sfeer

Hoe zorg je er nou voor dat je met een kleine twist de kersttafel decoratie er toch weer anders uit laat zien op zowel 1e als 2e Kerstdag? Kleur is allereerst erg belangrijk. Zo koos ik voor een zacht kleurenpalet met wit, goud en nude tinten voor de eerste kerstsfeer en juist accenten van groen voor de tweede kerstsfeer. Daarnaast kan je denken aan subtiele veranderingen. Denk aan twee kerstballen aan een wijnglas met tape of juist een mini kerstslinger van sterren. Maar ook op het bord kun je het net even anders aanpakken. Ik vind het altijd erg feestelijk als je iets met het servet doet. Je kunt kiezen voor een linnen servet maar ook ‘gewone’ papieren servetten kun je veel leuks mee. Leg hem bijvoorbeeld nonchalant neer en knoop hier een glitterkoordje omheen om vervolgens een eucalyptus takje erin te steken. Of vouw het servet op een strakke manier op en bind hier een gouden pailletten koord omheen en steek hier een ‘coctail’ prikker met versiering in. Deze kleine veranderingen zorgen echt meteen voor een andere sfeer.

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

Doe hier ook inspiratie op voor leuke inpak ideeën voor kerst

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

En nog een laatste tip : Haal zeker deze kerstverlichting in huis! Het is een LED lichtsnoer dat werkt op batterijen en super gemakkelijk te decoreren is op de tafel, in een vaas of schaal. Ik vind dit altijd erge fijne sfeermakers en gebruik ze stiekem het hele jaar door.

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

Kerstpakket winnen!

Ik mag een kerstpakket weggeven bomvol leuke goodies van Xenos. In dit pakket vind je foodproducten maar ook decoratie voor de kerstboom, huis en tafel. ( Hieronder zie je een lijst met de inhoud :) ) Wil jij je laten verrassen door dit pakket? Laat dan hieronder weten hoe jij jouw kerst het liefste viert en wie weet komt het pakket nog voor de kerst jouw kant op!

* Je kunt meedoen door een reactie achter te laten op de blog maar vergroot je kans door ook een reactie achter te laten op instagram of Facebook! Ik loot op vrijdag 15 december maar liefst drie winnaars die het pakket thuisgestuurd krijgen!

Ik wil jullie alvast mooie feestdagen toewensen en deel gerust een foto van de aankleding van jouw kersttafel. Ik ben namelijk erg benieuwd hoe jij aan de slag gaat met de kersttafel decoratie!

Wat er in het Xenos kerstpakket zit? :

 • Bigshopper
 • Kookboek ‘Party Time’
 • Glas ‘Diamond’
 • Kaasplankje hout / leisteen
 • Drievakschaaltje porselein
 • Browniemix met pan
 • Mediterrane olijfolie
 • Pastasaus mediterraans
 • Pesto rosso
 • Pasta, diverse soorten
 • Mini cocktailbox
 • Thee, 3 soorten
 • LED verlichting sneeuwklok
 • Kerstboom met verlichting
 • Slinger ‘Merry Christmas’
 • Confetti folie

Winnaars

Dankzij de hoeveelheid aanmeldingen mocht ik in plaats van 3 maar liefst 5 kerstpakketten weggeven! De winnaars zijn willekeurig geloot waaronder 3 van de reacties onder deze blog, 1 via instagram en 1 via Facebook.
* Erinda Skenderi

 • Erinda Skenderi
 • Suzanne Andringa
 • Angelina / Peek Inside
 • Sabine Bientje ( Facebook)
 • Marianne Cornelissen ( Instagram)

Gefeliciteerd! De kerstpakketten komen gauw jullie kant op!

Meer inspiratie voor de feestdagen? Deze bloem is een echte december bloem!

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

* Kerstbal met illustratie huisjes

Kersttafel decoratie kerstdiner 1e kerstdag 2e kerstdag Xenos 2017 ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Deze blog is een samenwerking met Xenos en bevat affiliatie links.

150 reacties

 1. Ik vier kerst met mijn lieve familie en natuurlijk heel veel lekker eten. Ik zou het kerstpakket heel graag winnen, al die leuke items kan ik echt goed gebruiken. #fingerscrossed :)

 2. Hoi,

  Het zou suoer zijn om zo’n mooi pakket te winnen! Lekker eten en gezelligheid met mijn familie en vrienden vind ik zo belangrijk! Niets is belangrijker dan een mooie herinnering met dierbare mensen!

  Je heb een super mooi Instagram account en leuke blof! Veel liefs Marianne

 3. Waaauw wat een mooie foto’s! Het ziet er super gezellig uit.
  Wij vieren voor het eerst kerst in ons boshuis. We wonen midden in het bos op de Veluwe, wat ontzettend knus is. We vieren het met de familie, de kerstboom staat, de houtkachel is aan en we hebben cadeautjes liggen. En niet te vergeten een heerlijk kerstdiner aan een mooi versierde tafel! Ik hou zo erg van de kerst dat ik niet kan wachten. Zo’n mooi kerstpakket zou een hele fijne verrassing zijn! ?

 4. Joanne Goossens

  Wat ben jij onwijs goed in tafelstyling! Het ziet er ontzettend mooi en gezellig uit. Ik loot graag mee voor een kerstpakket van Xenos om er zelf ook mee aan de slag te kunnen gaan! Duimen!

 5. Tugba Akyol

  Yaaay! Wat leuk! Wij gaan eindelijk een keer kerst vieren in ons eigen huis met de kleine erbij. Maar de eettafel is zo kaal. Met deze versiering komt dat zeker goed!

 6. Prachtige tafels! Wij vieren kerst bij de familie en ik vind het altijd leuk om ook iets persoonlijks te maken voor iedereen aan tafel. En elk jaar voor de kids iets leuks om te doen aan tafel.

 7. Wat een prachtige plaatjes weer ? doe graag mee met de winactie, Xenos is altijd leuk voor mooie maar budgetproof decoratie ?

 8. Wat leuk Souraya, uiteraard doe ik heel graag mee. Ik vier kerst het liefst met familie, veel cadeautjes onder de boom en lekker eten. Ik vind kerst vieren in het buitenland ook altijd heel bijzonder, dus ik hoop dat jij ook een fijne kerst daar gaat hebben! Liefs xx

 9. Ik maak graag kans! ✌?

 10. Madeleine Mocking

  Ik zou dit kerstpakket heel graag willen winnen! Dit jaar is de eerste kerst van mijn vriend en ik samen in ons nieuwe huisje. We hebben qua kerstdecoratie nog bijna niks, dit pakket zou dus erg goed van pas komen! Nu maar duimen. ?

 11. Lisanne Hurkx

  Wat ontzettend mooi en sfeervol gedaan! Ik hou van kerst! Leuke tips ook! Wat zou het leuk zijn om een van de pakketten te winnen ?. Fijne feestdagen!

  PS. Door jouw eerder blogs ben ik super enthousiaste eigenaar van 5 hele mooie retroprints! Bedankt!

 12. Ik breng de kerstdagen het liefst door met mensen van wie ik heel veel hou met simpel maar lekker eten, ik ben absoluut geen keukenprinses (dus dat kookboek kan ik heel goed gebruiken ;)) en heb dus geen zin in een stressvolle kerstdag. Genieten, kletsen en lachen met elkaar vind ik het allerbelangrijkste! Merry Chrismas en dat wens ik iedereen!

 13. Mariska (@knussellig)

  ✨ Wat heb je het weer prachtig gestyled… Ik krijg helemaal zin kerst ervan! Ik ben met kerst het liefst bij mijn vriend, famillie, en vrienden. Gelukkig woont iedereen dichtbij dus we gaan ze allemaal zien met de feestdagen. Ik ben dol op verrassing en maak graag kans op zo’n leuk kado! Fijne kerst ??

 14. Wat een onwijs mooie tafel! Love it. En ook super mooie spulletjes! Ik houd ervan een mooie tafel is al 50% van het diner!

  Genietse in Egypte!

 15. Monique Jongejan

  Wauw veel leuke ideeen opgedaan door jouw blog! Voor het eerst sinds jaaaaaren is kerst bij ons thuis en ik ga ook voor wit en goud qua tafel styling, mooi!. We vieren het met familie, paar kleine kadootjes onder de boom en lekker (hoop ik dan maar want dit keer dus aan mij..) eten aan hopelijk net zo’n mooie tafel als die jij hebt gemaakt! Ik ga m’n best doen! Merry X-mas??!!

 16. Marie elise(stijl en sfeer)

  Voor mij is kerst de mooiste, maar ook gezelligste tijd van het jaar! Dit omdat ik uit een groot gezin kom en we juist die dagen heerlijk gezellig met zijn allen eten, samen zijn, kletsen en genieten! Daarnaast hou ik enorm van de tafel op z’n mooist decoreren, dus dit pakket zou onwijs tof zijn!

 17. Prachtig gedekte tafel! Vooral met de eucalyptus en de amaryllisbol! Wat origineel!! Zo haal je buiten een beetje binnen! Erg leuk. En uiteraard de gouden accenten! Echte kerstkleuren ?. Daarnaast zou dit pakket echt prachtig op mijn tafel staan.

 18. Hey,

  Wat heb je de tafels mooi gedekt! I luv it! Graag maak ik kans op het pakket van Xenos ?

 19. Het liefst was ik even overgevlogen naar Nederland om kerst met m’n famille te vieren. Dus dan maar met m’n gezin een huisje huten en daar ben ik ook heel blij mee. Kerst vieren is always a good idea, toch?

 20. Mirna Jongsma-Schonewille

  Een gezellige kerst bestaat voor mij uit: mijn lievelingsmensen & lekker eten! Ik ben zelf een enorm fan van kokkerellen en wil altijd weer nieuwe dingetjes proberen. Wij gaan bijna verhuizen naar een huis waar er eindelijk een eettafel kwijt kunnen en etentjes kunnen houden. Dus zo’n prachtig pakket om de tafel mee aan te kleden komt als geroepen!! Duimen!!

 21. Wat heb je toch weer mooie foto’s gemaakt en de tafel mooi gedekt, ziet er prachtig uit!! Ik wil zeker mee doen met de winactie!

 22. Ho ho ho my god! Mooie tafelstyling-inspiratie kan nooit kwaad, zulke mooie tafels is iedereen bij gebaat! Omdat ik inmiddels in Groningen studeer, ga ik voor Kerst naar mijn ouders op-en-neer. Dan sta ik de hele dag voor papa, mama en mijn zusje in de keuken, terwijl zij het huis en de tafel proberen op te leuken. Zij doen hun best zodat we mijn zesgangenmenu mooi kunnen serveren, maar: het is nooit te laat om nieuwe ticks’n’trics bij te leren :) Dus graag maak ik kans op dit pakket, zodat ik straks een extra mooi etentje voor ze op tafel zet! :D
  Liefs,
  Susan

 23. Ik hou van Kerst en uit te pakken tijdens de tafel dekken, dit pakket is welkom om de feestdagen gezellig samen door te brengen.

 24. Kerst met mijn gezin, samen! Een avond komt de schoonfamilie eten en een avond mijn familie dus reden genoeg om de tafel mooi te dekken. Simpel, bij elkaar zijn is een echt Kadootje voor kerst!

 25. Super super mooie styling! Ik vier deze Kerst voor het eerst met mn grote liefde en schoonfamilie, dus zou het echt heel tof vinden om 1e Kerstdag mijn tafel ook zo te stylen en ook nog eens zo’n mooi kerstpakket onder de boom te hebben liggen en we er samen van kunnen genieten!!
  ?

 26. Ik voer kerst graag met familie. Heerlijk samen zijn. Eerste kerstdag starten we in de kerk voor de kerstdienst. Een traditie van ons. Het liefst zou ik dit jaar nog even langs mijn oma gaan en wat lekkers brengen omdat zij volgend jaar kerst niet zal redden. Nog even volop genieten met elkaar.

 27. WoW! Prachtig!! Ik doe heel graag mee. Maar niet voor mezelf. Als ik win geef ik hem aan Mn moeder!!! Dat verdiend ze!! Xx

 28. Wat heb je dat prachtig gedaan en wat een leuke spulletjes heeft Xenos. Bedankt voor de tip, ik ga er zeker even kijken. Alvast een hele fijne kerst in Egypte toegewenst!

 29. Ohh ik zou het geweldig vinden, vind het toch altijd lastig om een mooie tafel te dekken en deze leuke tips gaan me zeker helpen.. Hoe leuk zou het zijn als er ook nog zo een leuk kerstpakket erbij gedaan zou worden..??

 30. Super super mooie styling! Ik vier deze Kerst voor het eerst met mn grote liefde en schoonfamilie, dus zou het echt heel tof vinden om 1e Kerstdag mijn tafel ook zo te stylen en ook nog eens zo’n mooi kerstpakket onder de boom te hebben liggen en we er samen van kunnen genieten!!

 31. Ik vier kerst het liefst met mijn verloofde en mijn twee kinderen. 1 cadeautje voor de kinderen onder de boom en ‘s avonds lekker eten.

 32. Super mooi gestyled de tafels. Je hebt me geinspireerd met de eucalyptus op de tafel?. Uiteraard vier ik het met m’n familie. Voor het eerst met een kleindochter erbij, maar helaas ook voor het eerst zonder mijn vader. De voorpret van kerst vind ik heerlijk. Het aankleden van het huis… de tafel…en wat ga ik koken? Het lijkt me super om de Xenos box te winnen. Dank je voor alle mooie inspiratie.

 33. Dit jaar vieren wij voor het eerst kerst in ons eigen huisje. Met veel zorg en liefde aangekleed, maar uiteraard ontbreekt er nog een stylish verantwoord kerst servies en mooie aankleding! En aangezien ik ontzettend veel inspiratie haal uit jouw eigen huis en dat ook probeer toe te passen in mijn huis, weet ik zeker dat het pakket ook hier prachtig zal staan!

 34. Marlie Palmen

  Als ik het pakket zou winnen, maak ik daarmee mijn schoonzus blij. Zij kan wel een opstekertje gebruiken!

 35. Thanks voor de tips! Ziet er heel chique uit.. mijn vriend en ik wonen sinds een maand samen in ons nieuwe nieuwbouw huis en komende kerst vieren wij dan ook gezellig met vrienden en familie bij ons! Ik zou het geweldig vinden om dit pakket te winnen.. kan ik goed gebruiken met de feestdagen!

 36. @Tania_homestyle

  Ik vier kerst liefste met mijn familie! Deze tijd is altijd moeilijk voor mij want mijn ouders en zusjes wonen allemaal in Canada. Maar ik maak kerst altijd gezellig in huis en samen met mijn gezin vieren wij kerst met mijn familie op FaceTime!

 37. Mijn ouders zijn beiden 95 jaar en wonen nog zelfstandig. Voor hen ga ik op eerste kerstdag een warme lunch verzorgen. Daarbij gaat het niet zozeer om de maaltijd maar om de sfeer van een mooi gedekte tafel. Daar kunnen ze alletwee nog enorm van genieten.

 38. WoW!! Dat is kerst 2017!! Love it!!

 39. Malika El moridi

  WoW!! Dat is kerst 2017!! Love it!!

 40. Daantje (@bijdaantje)

  Wat een prachtige styling en ook zo ‘Binti’, de stijl waar ik zo van hou! Ik doe dan heel graag mee aan deze prachtige giveaway!
  Geniet volop van deze mooie tijd samen met al je dierbaren!

 41. Wauw dit geeft me echt inspiratie voor mijn eigen kerstdiner. Mijn boom is al in marrokaanse sferen en de tafel ga ik ook op deze manier doen met lekker veel goud/petrol en oud roze. Die eucalyptus maken het super mooi! Heb er nou al zin in. Ik wil ook graag mee doen met de winactie, want ik ben gek op xenos! ?

 42. Hoe ik kerst het liefste vier, 1 dag heerlijk dineren met familie en 1 dag in makkelijke kleding en warme sloffen met t gezin thuis aan de warme chocomel ?. @cielia_kusse

 43. Prachtig gedaan! Op zo’n styling ben ik altijd stiekem een beetje (of heel erg) jaloers. Ik wou dat het mij ook zo goed lukte. Maar we blijven proberen en het leuk vinden. En dat is het belangrijkste toch? Ik zou het fantastisch vinden om een kerstpakket van Xenos te winnen! Fingers crossed!

 44. Ik wil ontzettend graag dit pakket winnen! Ik hoop nog voor de kerst in mijn nieuwe huisje te zitten samen met mijn dochtertje. Na bijna een half jaar bij mijn ouders te hebben gewoond nadat ik terug ben gekomen uit Egypte, is het tijd om iets terug te doen. Ik wil ze ontzettend graag een heerlijk kerstdiner voorschotelen op Tweede Kerstdag en daar kan dit pakket ontzettend goed bij helpen! Ook zal het bijdragen in de gezellige thuissfeer die ik nog moet creëren. Veel plezier fi Masr en geniet van alle koshary, foul en ta3miya!

 45. Omdat niemand met Kerst alleen mag zijn (!) nodigen mijn vriend en ik dit jaar zijn alleenstaande moeder, tante en broer en mijn alleenstaande vader en zus uit. Zo wordt het voor iedereen toch een gezellig familiefeest.
  Om de boel nog leuker te maken, kunnen we wel zo’n mooi pakket van de Xenos gebruiken.

 46. Iris Tegelaar

  Leuk! Wij hebben onze lieve vrienden over de vloer en uiteraard wil ik een goede indruk maken :-)

 47. Dit jaar vieren we kerst bij ons thuis met de familie. Lekker lang tafelen, films kijken en spelletjes doen. Een soort combi tussen relaxt en actief. Ik kijk er naar uit.

 48. Wat een leuke blog. Ik doe graag mee

 49. Hé Souraya! Wat een gezellig verhaal weer, met mooie foto’s. Opnieuw een heleboel inspiratie voor dit keer een fijne sfeervolle kerst. ✨ En uiteraard doe ik graag mee met de winactie. Ben benieuwd! Liefs!

 50. Wat een prachtig gedekte tafel! Wat zou ik deze spullen mooi in ons nieuwe huis kunnen gebruiken. Wij vieren kerst met onze beide families. We gaan heel veel eten en natuurlijk is de gezelligheid ook niet te missen. Voor het eerst vieren wij kerst ook met ons zoontje van 10 maanden: zijn eerste kerst. Het kerstpakket zou perfect in ons huis passen en het zou een onvergetelijke herinnering worden om onze families hiermee te kunnen verassen.

 51. Natuurlijk met lieve familie en vrienden aan een mooie gedekte tafel. De antieke serviezen en glazen worden weer uit de kast gehaald. Overal kaarsjes en iedereen maakt iets lekkers klaar. Oh ik kan zo genieten van deze tijd van het jaar. Kijk nu alweer uit naar het dekken van de tafel. Leuke tips ook

 52. Wauw super leuk! Wij hebben dit jaar voor het eerst kerst in ons eigen huisje! Dus volop opzoek naar inspiratie. Zo leuk allemaal! Huisje versieren tafel dekken hapjes maken. Ik kan niet wachten ♡

 53. Super actie! Ik vier kerstavond altijd met mijn lieve vriendinnen. Hoe leuk om dan alles nog leuker aan te kleden en gezelliger te maken. Het zou leuk zijn om 2017 met iets positiefs af te sluiten.

 54. Aisha van der Hurk

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen!
  Ik vier kerst dit jaar helaas alleen met mijn gezin omdat mijn vader niet meer in de gelegenheid is om dit samen met ons te vieren omdat dit voor hem veels te druk is.
  Ik ben daar best verdrietig van..
  Dus dit zou leuk zijn om de kersttafel gezellig te maken,en te proberen er zonder mn ouders toch nog wat leuks van te maken!

 55. Deze kerst gezellig met familie en schoonfamilie en dan tweede kerstdag lekker thuis met mijn lief, heerlijk eten!

 56. Alien voorwinden

  Wauw! Wat een ontzettend leuke winactie. Ik loop altijd al even de xenos binnen tijdens het winkelen, vind het zo’n leuke winkel.
  Ik doe zeker mee, er zitten echt hele leuke spullen in! Hiermee kan ik de tafel met kerst nog mooier decoreren.
  We vieren kerst altijd met de hele familie, dus een beetje indruk maken kan geen kwaad :)

 57. Wow wat is dit mooooooi. Zou echt heel mooi zijn als onze kerstfeest nog moooier zou zijn met deze mooi decoratie:)

 58. Kerst vier ik het liefst met mijn twee grote liefdes. Hubby en ons zoontje. In de ochtend eerst cadeaus uitpakken, en dan de hele dag in de foute kersttrui de hele dag een beetje keutelen. Filmpje tussendoor, lekker spelen op het kleedje en de maaltijd over de hele dag verspreiden. Verheug me er nu al op! Dus ik doe graag mee voor dit kerstpakket!

 59. Wat een mooie weg geef actie… altijd leuk om mee te doen! Wij vieren geen kerst omdat wij een restaurant hebben. Dus er wordt dan hard gewerkt. Maar wij vieren bij oud en nieuw extra feestelijk alle feestdagen van het hele jaar in 1 avond. Dan eten en drinken we tot we het vuurwerk knalt.. de kids mogen opblijven en het is een en al gezelligheid.. erg leuk om je blog te lezen. Ik haal er veel tips uit die ik dan gebruik zowel in ons restaurant als in ons mini huisje.. ? gezellige feestdagen!

 60. KERST
  “Laat het met kerst waterkoud en zwakzinnig mooi zijn, sneeuwwit en oogverblindend licht. Laat de atmosfeer swingen door klingelende belletjes en ontelbare kaarsjes. Tuig de bomen vol met zilveren ballen, glinsterende slingers, flonkelende lampjes en pieken zo fier als stralende sterren. Nodig je beste vrienden uit, laat het haardvuur knapperen, de wijn vloeien en de pesto Rosso op de pasta van Xenos watertandend lekker zijn. Laten er romantische ‘Last Christmas-achtige’ taferelen ontstaan van rollenbollende sneeuwbalgooiende ontluikende liefdes.

 61. Suzanne Andringa

  Voor mij staat kerst voor samen zijn met familie en gezelligheid.. ik ben gek op de kerstdagen. Lekker eten met elkaar door allemaal iets lekkers mee te nemen voor een lekkere maaltijd en het huis gezellig maken met lichtjes en kaarsjes. Dit jaar wordt een speciale kerst, omdat ik elk moment kan bevallen van ons kleine mannetje. Erg benieuwd hoe deze kerst zal zijn met nog meer liefde voor familie.

 62. Janet kooyenga

  De eerste kerstdag vier ik samen met de familie. De tweede kerstdag vieren we samen thuis. Afgesproken is dat ik dit jaar ga koken. Omdat we de eerste dag gaan gourmetten zal ik de tweede dag met vis gaan koken. Wat weet ik nog niet maar een mooi gedekte tafel maakt het eten vast nog lekkerder:-)

  Groetjes janet

 63. Wat heb je weer een leuke inspirerende blog geschreven met prachtige plaatjes! Ik vier de kerst elk jaar zowel op mijn werk als thuis. Ik werk met jongeren die weinig tot geen contact meer hebben met hun familie waardoor ik het altijd extra belangrijk vind om er samen wat moois van te maken.Waar ik net als de meeste in Nederland geniet van de gezelligheid, veel gelach, spelletjes en lekkere eten! Ik waag dan ook graag een gokje!

 64. Elk jaar maak ik een kerstdiner met drie gangen voor ons gezin. Koken is een hobby van mij en ik probeer altijd lekkere, originele gerechten te maken!:) Ik vind dat altijd wel het ultieme kerstgevoel, met zen allen dineren, heerlijk!
  Ik vind je styling van de tafels ook echt super gaaf! Ben zelf interieurstyliste in spé, dus probeer ook altijd met het diner de tafels mooi te styling zodat het feestgevoel nog meer aanwezig is!?
  Leuke winactie?

 65. Wat ontzettend mooi, romantisch, gaaafffffff. De kinderen met aanhang komen tweede kerstdag ‘thuis ‘ eten! Wat is er mooier om een prachtig gedekte tafel op te maken voordat ze komen. Ik verheug me erop!

 66. Monique Liefting

  Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik zowel eerste als tweede kerstdag vrienden en familie te eten krijg!! Een mooi aangeklede tafel is natuurlijk een must met kerst, dank voor de inspiratie en natuurlijk doe ik ook graag mee met deze actie! Top ??

 67. Ik vier kerst uiteraard met familie, no big suprise. Helaas moeten we een paar familieleden missen waardoor de kerstdagen toch nét even anders zijn. Geen sla’tje van oma meer of zelfgemaakte oliebollen met oud en nieuw.

  Tijd om de gezelligheid dan maar in het interieur en op tafel te brengen dmv prachtige decoratie, op naar een nieuwe traditie! Dit pakket zal hier zeeeer zeker onwijs aan bij kunnen dragen!

 68. Dit jaar, zoals elk jaar eigenlijk, vier ik kerst met een romantisch diner met m’n man op kerst avond en op eerste kerstdag een gezellig familie diner met de hele familie! Met dit pakket worden de diners nog feestelijker!

 69. Merel Uittenhout

  Jeetje wat leuk! Dit kan ik wel gebruiken aangezien ik de tafelaankledibg voor 1e Kerstdag moet verzorgen ? Ik vier Kerst het liefst samen met mijn mannetje, (schoon) ouders, (schoon) zusjes, mijn nichtjes en mijn dochtertjes. Lekker de hele boel bij elkaar met lekker eten, een goed glas wijn, een mooie tafel en een brandende haard ?

 70. Wat een prachtig gestylde tafels ? Mooie inspiratiebron. Zou graag kans maken op de box, want dan ga ik proberen de kersttafel ook zo mooi te maken.? Voor mij is het het belangrijkst om met kerst samen te zijn met de mensen die het dichts bij me staan en waar ik het meest om geef. Cadeautjes voor elkaar kopen en dan samen aan tafel schuiven om van een lekkere maaltijd te genieten. Kan van deze dagen altijd heerlijk genieten.

 71. Sabine Bientje

  Ok, waar ga ik beginnen ? Allereerste wat heb ik veel aan de tips in dit blog! Wat ziet je tafel er mooi en sfeervol uit en het is inderdaad makkelijker dan ik dacht!! Ik zou er nooit op komen om een cactus met kerstballen op tafel te zetten, maar man….wat een sfeer! En net even wat anders ? Een simpel wit servet maar dan met een lintje en cocktail prikker….mooooi ?
  Hier ga ik werkelijk wat aan hebben straks dus bedankt!!
  En dan het te winnen pakket….oehhhh je zal het mogen winnen…… PLEASE ?? Als thuisblijf moeder krijg ik nooit een kerstpakket en dit is een mooie kans om daar verandering in te brengen. Ik zet al mijn extra kansen in en ga hard duimen.

 72. Ik ben dit jaar helemaal alleen met kerst, zou een hele leuke verassing zijn ??

 73. Als eerste mijn complimenten! De gouden tafel daar ben ik echt helemaal weg van. Zo gaaf en die sterretjes maken het helemaal af (Y) Ook die led lampjes ga ik zeker gebruiken . Ik maak natuurlijk heel graag een kansje . En blijf je zoiezo volgen want jou tips daar kan je gewoon wat mee. Ga zo door!

 74. Heel graag voor mij en de 2 kinderen. 2e kerstdag hebben we nog niets gepland en dat pakket kan ik dan goed gebruiken..

 75. Rachida Tooren

  Zo leuk! Voor het eerst kerst vieren samen met mn Nederlandse schoonfamilie. Het eerste jaar waarbij de decoratie Nederlands is en het eten een mix is van Marokkaanse en Nederlandse gerechten. Het pakket zou een geweldige verrassing zijn voor mijn schoonouders!!!

 76. Mijn wens voor Kerst is om dit vieren met m’n lief, onze 2 zoontjes en onze lieve mama’s… zoveel meegemaakt afgelopen jaar en we zijn zo dankbaar dat we elkaar hebben! Als we maar samen zijn, waar en hoe maakt niet uit… de momenten samen zijn het allerbelangrijkste, het verzamelen van herinneringen! ♡

 77. Wauw, wat een prachtige foto’s vol inspiratie!
  Dit jaar vieren we kerst bij ons thuis met mijn ouders, mijn oma, mijn man en… mijn lieve zoontje.
  Na een jarenlange kinderwens kan ik me geen betere en mooiere kerst wensen.
  Voor het eerst “compleet” rond de kersttafel.
  Ik kijk er onwijs naar uit!

 78. Kerst! Altijd weer een verassing met wie we het vieren en waar we het vieren. Geen planning maar gewoon zien wat er komt en genieten van ons gezin. Kerstboom, mooie takken in huis, zelfgemaakte knutsels, kaarsen, foute kerstcd’s en een mooi gedekte tafel. Believe in magic. Enjoy the most wonderfull time of the year!!!

 79. Een hele mooie tafel! Gezellig en sfeervol. Ik doe graag mee met de winactie.

 80. Supermooi gedaan Souraya! Dit zou perfect zijn voor mijn eerste Kerst in mijn eigen huisje!

 81. Leuke winactie! Ik vier kerst altijd met mijn familie met heel veel heeerlijk eten. Dit pakket zal dan zeker van pas komen!

 82. Jaimy Gulpers

  Ohhh zo mooi met al het groen ??. Heerlijke spulletjes voor in ons nieuwe huissie! xX

 83. Super leuk! Een gaaf kerstpakket die ik mijzelf wel gun als ZZP’er. Met vallen en opstaan ben ik trots op wat ik heb neergezet het afgelopen jaar. Ook had ik een tijdje geleden nooooit gedaan dat ik openbaar zou zeggen dat ik mijzelf dit gun. Maar toch! Een kerstpakket voor jezelf kopen is lang zo leuk niet als eentje krijgen! Dus ja, ik wil graag kans maken! Leuk leuk leuk.

 84. Bedankt voor de leuke tips!!

  Ik breng de kerst graag door met mijn familie. Heerlijk eten, drinken en gezellig bijkletsen. Alleen uren qan tafel zitten is niets voor mij… dus een activiteit tussendoor (bijv. even gaan poolen) vind ik wel leuk voor de afwisseling.

  Dankjewel! Jij ook alvast fijne feestdagen.

 85. Wat een prachtige pakketten, lijkt mij geweldig om onze eettafel zo mooi te versieren als we 1 kerstdag als gezin thuis gaan vieren.

 86. Heel tof! Ik vind de groene sfeer het mooist, met die eucalyptus. Vind bij beide een heel mooi sfeertje weergegeven! Ik ben zelf niet altijd evengoed in styling dus ik heb hier wel wat aan! :-) En ik zou het heel leuk vinden om het kerstpakket te winnen. Ik ben zelfstandig onderneemster en krijg dus geen leuk kerstpakket vanuit een bedrijf. Dus het zou een top verrassing zijn om zoiets leuks te winnen :-)

 87. Stefanie de bree

  Ik doe graag mee! Ik vier kerst het liefst zoals we het al een paar jaar doen. Met mijn familie doen we dan 1 kerstdag een brinner (lunch/DINNER in een) we nemen allemaal wat lekkers mee waar we echt ons best op hebben gedaan, en de host, (dat ben ik normaal gesproken) doet nog wat extra’s en dan elk jaar hoe doen we de tafel?? Ene keer klasiek rood met goud dan weer zilver met wit en goud, ik geniet er zo van ❤️ Maar dit jaar doet mijn zus het, en heb ik niet veel te doen helaas
  ??? ik leef echt voor dit soort dingen!

 88. Irene meerman

  Ik vier kerst met mijn lieve ouders en zusje… voor het eerst sinds lange tijd weer bij ons thuis ?.. dus ik wil graag extra uitpakken dit jaar. Ook een mooie grote tafel er voor gekocht in het ovaal dus met de juiste aankleding moet dit goed komen.. ?.. heb er nu al zin in!

 89. Wat een handige tips! Ik hou ervan om lekker te koken en het dekken Vd tafel en het mooi stylen schiet er dan nog wel eens bij in.
  Hoop dat ik je tips dit jaar kan gebruiken.

  Dan doe ik gelijk mee om een kansje te maken op dat geweldige kerstpakket Vd Xenos! Niet voor mijzelf, want ik mag op mijn werk iets moois uitzoeken. Maar ga het aan iemand geven zonder werkgever die het ook hard verdient!

 90. Wij vieren met kerst de eerste verjaardag van mijn nichtje. Voor het eten wordt gezorgd en een mooi gedekte tafel zou het helemaal afmaken! Fijne feestdagen allemaal!

 91. Wauw wat een super leuke blog en een gaaf huis heb jij, heb gelijk de hometour met interiorjunkie Elisah gekeken!??

  Wij vieren kerst met onze lieve familie in ons nieuwe huis, zoveel zin in!

  Ik doe heel graag mee☺️☺️

 92. Linda boogaart

  Wauw wat een super leuke blog en een prachtig huis heb jij, heb gelijk de hometour van interiorjunkie bij jou thuis gekeken, echt tof!

  Wij vieren kerst bij ons thuis, voor het eerst in ons eigen huis. We hebben er veel zin in!
  Ik doe heel graag mee met de winactie!!?

 93. Prachtige gedekte tafel en mooi pakket. Ik doe ook graag mee! ?

 94. Wat een prachtige foto’s zeg! Goede tips, en ik doe graag mee voor het kerstpakket!

 95. Sabiha Kiris

  Wauw wat mooi! Xenos heeft altijd prachtige spullen! Ik doe graag mee met de loting om mijn nieuwe woning een boost te geven en mijn vrienden te verrassen!

 96. Wat een leuke tips! Ik houd niet van veel drukte en rood en groen, maar dit is super! Hier kan ik mee aan de slag voor ons kerstdiner met m’n familie :D Lijkt me dan ook heel leuk om het pakket te winnen, ik ga duimen!

 97. Prachtig! Zulks moois wil ik ook wel op mijn kersttafel doen, want oog wilt ook wat en niet alleen de maag ??✨

 98. Wat mooi! Ik doe graag mee! Na een verhuizing met mijn zoontje nog niet zoveel spulletjes en wil het graag met kerst gezellig maken als vrienden komen borrelen en eten.

 99. Ik vier het liefste thuis met mijn mama, papa en zussen. Elke dag is een beetje Kerst, maar dan zonder kroketten, sneeuw en Mariah Carey. Lang leve Kerstmis, lang leve mijn lieve gezin.

 100. Esther Lange

  Het liefst vier ik de kerst samen met mijn gezin en familie, maar door mijn werk als verpleegkundige ben ik ook een groot gedeelte van de kerstdagen zonder familie. Ik hoop het leuke pakket van xenos te winnen om het extra leuk te maken wanneer we als familie dan toch samen aan tafel zitten.

 101. Kerst vier ik het liefste bij mijn moeder met mijn broer en zijn vriendin, zus, vriend en de honden. Zoals elk jaar kopen we cadeautjes voor elkaar voor onder de kerstboom en mijn moeder maakt een heerlijk kerstmaal. Zo gezellig!

 102. Manon becker

  LOOOOVE IT?

 103. Kerst vieren we elk jaar bij mijn lieve schoonmoeder met de hele familie, omdat ze dan ook jarig is. En door de komst van steeds meer kleinkinderen is het elk jaar weer een kunst om de eettafel op een creatieve manier te verlengen :)

 104. Mijn kerst breng ik het liefste door met familie. 1e kerst bij mijn ouders 2de kerst bij mijn schoonouders. Zo cliché maar zó heerlijk. Lekker tafelen, drinken en samen zijn!

 105. Ik ben duimen!!!

 106. Wat een mooi gedekte tafels!
  Met deze tips moet het mij toch ook wel lukken om de tafel een beetje “Christmassy” te krijgen!
  Het liefst vier ik kerst met veel vrienden en familie, dit jaar helaas niet met mijn eigen familie omdat ik te ver weg woon
  Maar ik mag mij wel gaan uitsloven in de keuken want ik ga voor het eerst koken voor mijn schoonfamilie, waardoor ik voor 7 man een kerstdiner mag verzorgen.
  Spannend! Wish me luck!
  Gelukkig is mijn vriend dan ook eens vrij, want; zelfstandig ondernemer, dus dendert altijd door…
  Ook hij verdient een mooi kerstpakket!

 107. Wat ziet het er super mooi uit! Vooral die wit/gouden/nude combinatie is helemaal mijn smaak! Ik vier kerst altijd met mijn familie en dit jaar is extra speciaal omdat dit de eerste kerst van mijn dochtertje is. Zo’n mooi gedekte tafel past daar helemaal bij!

 108. Diana Migchels

  Voor het eerst in 9 jaar zullen mijn broers weer eerste kerstdag bij mij aan tafel vieren. Ze hadden jaren geen contact meer met elkaar en dit is onlangs gelukkig hersteld. Voor mijn vader een grote opluchting en ik ben et ook heel gelukkig mee.

  Styling vind ik erg moeilijk en daar kan ik echt wel hulp bij gebruiken. Daarom ben ik blij met deze blog en hoop ik uiteraard ook op het pakket van Xenos. Dat zou de sfeer met deze bijzondere kerst absoluut nog verder verhogen. Fingers crossed dus!!!

 109. Hopelijk mogen mannen ook meedoen.
  Helaas heb ik (na een week vreselijke pijn) te horen gekregen dat ik weer een gebroken rugwervel heeft net boven de oude breuk van 4 jaar geleden.
  Dit gebeurt omdat mijn botten zeer zwak zijn door de vele chemo die ik heb moeten ondergaan omdat ik 2 x acute leukemie heb gehad. Helaas is mijn vrouw ook (chronisch) ziek.
  Wat geweldig zou het zijn als ik dit Xenos kerstpakket zou winnen zodat we toch een mooie kerstsfeer kunnen maken.

 110. Lieve Soraya,

  Wat een prachtige post weer op je blog, met veel plezier gelezen en maak dan ook graag kans op een prachtig Xenos pakket?!
  Wij vieren dit jaar voor het eerst kerst in ons eigen huisje. Voor ons zou het extra speciaal maken om onze tafel mooi te dekken voor ons homemade kerstdiner en omdat we veel aan ons huisje hebben moeten doen zou dit een geweldige kans zijn om toch een mooi gedekte tafel te hebben?

  Wens jullie vast mooie feestdagen toe en een geweldig, creatief en inspiratievol 2018

  Lieve groetjes,
  Patricia

 111. Geweldig. Ik vier kerst met mijn naaste familie, zoals ik het ook zou wensen. Ik hoop alleen dat het weer een beetje meewerkt. Nee, geen sneeuw. Graag niet te koud en zonder neerslag.

 112. Hannah (huisjeinhaarlemstad)

  We beginnen op kerstavond bij ons thuis met een diner en cadeautjes onder de boom. Vervolgens drinken we gezellig wat en gaan we om 00.00 uur richting de stad om kerstliedjes te zingen op de Grote Markt in Haarlem, met natuurlijk Gluhwein erbij! 1e kerstdag slapen we natuurlijk wel even uit na een gezellige kerstavond/ nacht en gaan we richting de schoonfamilie voor een diner, waar iedereen zijn best doet om iets te maken, het voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht worden wel met elkaar afgestemd, dit jaar is het thema Italiaans. 2e kerstdag blijven we ietsje langer thuis, omdat we Gijs, de kat van mijn zus in huis hebben voor 2 weken, dus die geven we even wat extra aandacht en daarna vieren we Kerst met mijn familie, met gezellig de kerstboom, kaarsjes aan en lekker eten. Hoe leuk zou het zijn om mijn familie te verrassen met dit té leuke kerstpakket!

 113. Vriendje + winterwandeling + kaarsjes + goede gesprekken + quiche + familie + mooie servetten + kerstboom + vuurkorf + wijn + monopoly + winnen = Jorieke’s ideale kerst

 114. Wat een leuke inspiratie foto’s! Krijg nu al helemaal zin om met de kersttafel aan de slag te gaan! ?⭐

 115. Wow, ik ben ook verliefd op je mooie Bambi-servies, wat een plaatjes zeg! Graag doe ik ook mee aan de winactie! Nog even niet aan mijn vriend vertellen, want die vindt nu al dat we te veel series hebben…

 116. Dit jaar heb ik de liefde van mijn leven gevonden, dus ik vier kerst met hem ❤️ Ik heb lang gezocht en gewacht, maar het was het zeker waard. Kerstavond zijn we met z’n tweeën en daarna gaan we twee dagen bij beide families langs. Ik verheug me er nu al op!

 117. Wowww wat een geweldig gedekte tafel! Love it! De perfecte kerst is voor mij een combi van lekker eten & mooie styling en familie & vrienden. Meestal hebben wij kerstavond en 1e kerstdag glamourdagen, met mooi gedekte tafels, uitgebreid dineren en iedereen op zn kerstbest. En 2e kerstdag hebben wij de foute kersttrui of snuggie. Dan gaan we makkelijk eten met vrienden en spelen we spelletjes! Heerlijk die combinatie ?

 118. Hey Souraya, kerst vier ik het liefst met alle mensen die me dierbaar zijn. Lekker met z’n allen eten en drinken en natuurlijk mogen cadeautjes niet ontbreken! En een gezellig gedekte tafel, kerstboom en kaarsen mogen natuurlijk niet ontbreken ?.
  Liefs, Marianne

 119. Sandra van Den Bosch

  Ik vier beide dagen bij ons thuis. Eerste dag met onze drie kinderen en aanhang en kleinkinderen. Zelfs ook nog een dochtertje van vijf. En de tweede dag komen mijn schoonouders. Heerlijk samen eten en hopelijk een mooi gedekte tafel erbij ?

 120. Nathalie Martinez

  Gaaaaaf! Wij vieren dit jaar kerst met beide dagen met mijn lieve familie. Heerlijk samen koken en vooral genieten van het samenzijn. Deze giveayaw komt dan zeker goed van pas.
  Liefs Nathalie

 121. Super leuk giveaway dat ik deze niet voorbij wil laten gaan. Ik heb nog geen tafelinspiratie voor kerst dus dat lijkt me hartstikke leuk! Gezellig met fam en vrienden en nieuwe tafelbekleding aan tafel!

 122. Hey Souraya! Wow wat een te gekke actie! Mijn kerst vier ik het liefst met mijn lieve familie, 1e kerstdag met mijn kant, 2e kerstdag met mijn man zijn kant! Heb er nu al zin in.. en met het pakket kan ik onze 3 meter lange tafel nóg mooier maken?
  Liefs! Renske

 123. Jihane Karim-Jansen

  Ik vier kerst dit jaar met mijn schoonfamilie en zou dit pakket graag willen winnen als leuke kerstcadeaus voor onder de kerstboom.

 124. Wauw, wat mooi allemaal. Stiekem ben ik jaloers op je goudkleurig bestek. ✨ Dit jaar is het laatste jaar dat ik Kerst vier met mijn ouders aangezien ik samen met mijn verloofde een huis heb gekocht in Antwerpen. Wie weet kan ik mijn mama heel blij maken met het kerstpakket.

  Fijne feestdagen!

 125. Leuk! Ik maag graag een kansje ? Ik doe ook mee Instagram (@suzannemarij_)

 126. Wauw, wat mooi allemaal. Stiekem ben ik jaloers op je goudkleurig bestek. ✨ Dit jaar is het laatste jaar dat ik Kerst vier met mijn ouders aangezien ik samen met mijn verloofde een huis heb gekocht in Antwerpen. Wie weet kan ik mijn mama heel blij maken met het kerstpakket.

  Fijne feestdagen Souraya!

 127. Wat supermooi gestyled! Ik zou heel graag willen winnen! Ik kan vanwege een fysieke beperking niet zou lang achter elkaar staan en moet daarom altijd creatief zijn met koken en stylen. Het mag niet teveel tijd kosten, maar moet natuurlijk wel mooi & lekker zijn. Daarom zou zo’n to go-pakket echt een uitkomst zijn!

 128. Als ik win wordt dit pakket gebruikt in mijn nieuwe thuis. Mijn eerste eigen woning! Afgelopen jaar had ik twee banen, schreef ik mijn scriptie ernaast en droomde ik elke nacht over mijn huis dat nog gebouwd moet worden. Kerst 2018, zal met dit pakket worden genuttig in mijn nieuwe huis #speakthingsintoexistence ?

 129. Wat prachtige gedekte tafels. Vind dit zelf altijd erg lastig om het mooi aan te kleden.

 130. Mijn kerst bestaat uit: lekker lang tafelen met de allerliefste familie en vrienden. Sjoelen, bordspellen en een grote legpuzzel maken. Dat pakket zouden we gezellig met z’n allen delen. ?

 131. Zou zo leuk zijn om de familie die komt eten hiermee te verrassen! Met name mijn nicht en haar Engelse man. Zij hebben nog nooit eerder samen kerst in nederland gevierd!

 132. Tamar Jeroshalmi

  Kerst vier ik met mijn gezin en familie❤ Kaarsjes aan, lekker eten, leuke accesoires en vooral veel gezelligheid!!

 133. Ik vier het liefst kerst met de mensen van wie ik hou!!! Naast gezellig samen zijn hoort lekker eten daar ook zeker bij, daar houden we allemaal van en het eten smaakt nog beter van een mooi gedekte tafel! Nu al zin om de tafel te dekken, een feestje vind ik dat. Verder vind ik het ook altijd een mooi moment om dankbaar te ziin voor wat ik heb en geniet ik intens met mijn mooie gezin!!

 134. Liannr Bottelier

  Super leuk! Het is voor mijn vriend en ik de eerste kerst in ons eigen huis, en de families komen gezellig bij ons eten, zo’n pakket zou het super gezellig en mooi maken, even een extra gezelligheidje aan de kerstdagen!

 135. Wij vieren dit jaar kerst met vrienden in de sneeuw. Heerlijk! Nu zijn die vakantiehuisjes doorgaans prima, maar de echte gezellige kerstsfeer moet je zelf toevoegen en daar zou dit fijne pakket zeker aan bijdragen.

 136. Ik vier kerst het liefst me de familie. We zijn vorig jaar net voor kerst verhuisd. De kerstboom is er toen wel komen te staan. Verder was het kaal en rete ongezellig in huis. Gelukkig, nu een jaar later heb ik inmiddels wel wat meer kerstspullen verzameld. Maar kerstspullen heb je nooooit genoeg. Het liefst zou ik begin november alles al weer tevoorschijn willen toveren. Dit jaar vieren we 1e kerstdag bij mijn ouders en 2e kerstdag bij mijn schoon ouders. Kerst avond word gezellig van ons tweetjes. Ik ben benieuwd. Succes met het uitkiezen van een welverdiende winaar/winaares. Je hebt mij inmiddels weer kunnen inspireren voor nog meer kerstsfeer :)

 137. Wat een geweldiggestylde tafels en wat doe je dat toch allemaal mooi. Alles wat je doet op je blog is zo mooi om je te blijven volgen. En om wat ideetjes op te doen. Graag waag ik ook een kansje.

 138. Renee Muytstege

  Jaaa lijkt me geweldig! De xenos bij mij in de buurt is helaas net gesloten, mis ‘m nu al en zeker voor de kerstspulletjes!

 139. Hooooooi,

  Ik vier kerst met familie maar vooral met mijn gezin. Ff weer tijd voor elkaar met lekker eten, spelletjes en heerlijke foute kerstfilms.

 140. Fatma de Vlieger

  Lieve Souraya,

  Zelf ben ik al 6 jaartjes een Turkse bruid van een lieve Nederlandse schoonmama. Wij vieren dan ieder jaar kerst samen met haar. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug ivm borstkanker wat ze heeft gehad. Voor haar waag ik een kansje. Hoop haar blij te maken en haar tafeltje dan willen aanvullen met dit pakket van xenos.

  Groetjes fatmadvs

 141. Super leuk! Kerst is echt de mooiste en fijnste tijd van het jaar. Dit jaar voor het eerst kerst in mijn nieuwe huisje, alleen ontbreekt de kerstaankleding nog. Met kerst een gezellige dag met vrienden en een dag met familie! Lekker veel eten en foto’s maken, dus hopelijk kan het pakket ook op de foto <3

 142. Marieke van Amerongen

  Elk jaar weer met mijn familie en altijd na het diner gaat de muziek aan en dansen we met zijn allen. Meestal gaat de dvd van Michael Bublé aan of Robbie Williams (frank sinatra) die mijn ouders ooit gekocht hebben en dat is echt kerst voor mij!

 143. Mientje Lok

  Wauw! Decoratie die helemaal bij ons past!
  Kerst is voor mij samen zijn met familie en mensen van je houdt. Met kerst gaat het niet om tijd, maar om kwaliteit. Spelletjes spelen, herinneringen ophalen en urenlang tafelen. Helaas moeten wij met kerst al jaren iemand missen, maar hopen wij toch elk jaar weer dat ze er bij mag zijn. Wie weet volgend jaar.

 144. Wat een prachtige versiering en servies van Xenos, ik wist helemaal niet dat zij zulke mooie dingen hebben!
  We hebben besloten dat ons kerstpakket naar de voedselbank gaat dit jaar. Voor de eerste keer besloten, hopelijk komt deze goed terecht!
  Maar stiekem zou dit pakket dan toch waanzinnig leuk vinden!

  Ik vier kerst het liefst met mijn man. We zijn afgelopen augustus getrouwd met een geweldig feest, waar we allebei optimaal van hebben genoten. Dus dit jaar is het eerste jaar als man en vrouw :-)
  Uiteraard vieren we kerst ook met onze familie, maar het meeste verheug ik me op een paar daagjes vrij met ons twee…

  Fijne feestdagen!

  Groetjes Danique (IG @springathome)

 145. Ik hoop kerst te vieren met mijn gezin.
  Wij doen graag mee met de winactie!
  Fijne feestdagen en lekker genieten! ?

 146. Marjolein Snoei

  Met kerst gezellig bij oma koken en weer mooie recepten maken. Tijd voor knusse blogs, mooie foto’s en verse producten !

 147. Super mooi! Krijg al helemaal het kerstgevoel! Ik heb sowieso een zwak voor kerstpakketten. Beetje een jeugdsentiment wanneer mn vader vroeger thuis kwam met zn grote doos en we die met zn allen gingen uitpakken. Ik doe graag nog last minute mee! Sorry voor de late inschrijving Haha ?

 148. Wat zou het super geweldig fijn zijn om een pakket te winnen op mijn verjaardag :))
  Ps: wat heb je de tafel weer super mooi aangekleed. Ik hou echt van je stijl. Een echte inspiratie voor mij!

 149. Wat een prachtige decoratie. Ook al is kerst nu net voorbij. Dit servies zou ik graag voor de volgende kerst willen hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.