Interview in magazine Ariadne at Home

Blij verrast met dit interview op een volledige pagina in de nieuwste Ariadne at Home! (nr 8 augustus) Een tijdje geleden heeft de redactie mij wat vragen gesteld maar ik wist niet dat het een volledige pagina zou zijn! De Ariadne koos een mooie selectie van beelden die ik maakte voor verschillende projecten. Het beeld links boven fotografeerde ik bij Mieke thuis voor een binnenkijker in de Flair, in het beeld rechts ( midden ) fotografeerde ik een styling setting die ik had gemaakt met producten van Zuperzozial voor Showhome en links onder het beeld dat ik fotografeerde van mijn eigen collectie voor Binti Home Shop. Een fijne zondag toegewenst! :)

 Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

7 reacties

  1. Wauw wat leuke en helemaal verdiend de Binti stijl in de Ariadne tegen te komen!

  2. Anonymous

    Leuk Binti, dat je zo enthousiast bent. Wij vinden de pagina ook erg mooi geworden. Succes! Redactie Ariadne atHome, Aty.

  3. Geweldig ! Ik weet welk blad ik ga kopen :-)

  4. Great work!! keep it coming! love your styling, congrats Souraya. Hug.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.