Interieur inspiratie

Interieur inspiratie voor in huis

Inspiratie op doen voor je eigen huis is toch wel het leukste wat er is. Uren struinen over het internet : blogs, instagram en pinterest. Het verzamelen van mooie interieurbeelden waarmee je een eigen mood board maakt voor jouw huis. Interieur inspiratie kan je overal op doen. Niet alleen online maar ook bij andere mensen thuis, winkels en steden.

gele portugese tegels in de keuken The Nile Co Egypte ©BintiHome-4

Binnenkijken bij interieurliefhebbers

Een tijd geleden heb ik binnenkijkers gefotografeerd voor bladen als Flair en Vtwonen. Ook mijn eigen huis heeft meerdere malen in deze bladen gestaan. Binnenkijkers fotograferen vind ik ontzettend leuk om te doen. Je krijgt zo echt even een kijkje in het leven van iemand. Hoe wonen zij? Wat zijn stylingtips? En waar kopen zij die leuke producten? Een aantal van deze binnenkijkers heb ik uitgelicht op de blog.

Binnenkijker Woonboot Amsterdam Flair ©BintiHome

{ Foto uit Binnenkijken op een woonboot }

Binnenkijken bij jou thuis?

Daarnaast ben ik sinds zomer 2017 weer nieuwe binnenkijkers gaan fotograferen speciaal voor mijn blog. Wil jij ook graag dat ik bij jou langs kom voor een binnenkijker en interview? Neem dan zeker even contact op en stuur wat foto’s mee van jouw woning!

Decoratie ideeën

Als je op Pinterest surft kan je eindeloos inspiratie op doen voor leuke decoratie ideeën voor thuis. Ik vind het zo leuk om creatief aan de slag te gaan in huis. Nu is het niet zo dat ik een echte ‘doe het zelf-er’ ben. Maar het decoreren van de tafel, bureau of diverse hoekjes doe ik maar al te graag.

Home Decor Ideas - Velvet cushion stylingCollection Inca&Co X Binti Home - Engraved stories camel©BintiHome

Planten in huis

Inmiddels is de term Urban Jungle Bloggers wel bekend bij velen. Iedereen die gek is op planten én blogt kan mee doen aan dit inspiratie platform. Maar ook als je niet blogt en gewoon inspiratie op wilt doen voor het gebruik van groen in huis ben je hier aan het goede adres. Ik hou van groen. Het gebruik van planten in een interieurontwerp of styling project is dan ook echt essentieel. Het brengt leven in huis!

Balans met planten in huis styling tip ©BintiHome