Grote plant kopen bij Mijn favoriete plantenwinkel Wildernis Amsterdam ©BintiHome
Ik kocht deze fantastisch mooie grote plant bij mijn favoriete plantenwinkel in Amsterdam!  Lees verder om te zien wat ik nog meer kocht.

Bijzondere planten shoppen bij Wildernis Amsterdam thuis ©BintiHome

Grote plant kopen bij mijn favoriete plantenwinkel

Het afgelopen jaar heb ik veel foto’s gedeeld op mijn blog van mijn favoriete plantenwinkel Wildernis Amsterdam. Wellicht heb je de blog wel gezien. Lees in deze blog meer over de winkel. Ik wilde graag een grote plant kopen. En dat is gelukt! Ik ben ontzettend blij met de prachtige exemplaren welke ik mee heb genomen naar huis! De twee bamboe planten zijn voor mijn voortuin ( makkelijk om te verzorgen), de grote plant is de Pachira Aquatica. Ik zag deze boom meteen al bij binnenkomst en was er meteen weg van! Niet nagedacht of het wel in mijn auto past, maar uiteindelijk past het natuurlijk perfect. Als ik iets wil meenemen, dan krijg ik dat niet meer uit mijn hoofd haha.

De kleine plant op de grond is de Cyperus Papyrus Green gold. Ik ben helemaal weg van de hanger met daarin de plant Chlorophytum Comosum. Ziet er super leuk uit hé zo bij mijn voordeur? Maar natuurlijk heb ik ze meegenomen naar binnen. Ik ga dan nu eerst eens bedenken waar ik ze allemaal ga neerzetten. Uiteraard zal ik binnenkort wat foto’s delen.

Meer groen inspiratie?

Tot slot kan je meer inspiratie voor groen en planten in huis hier terug vinden. Ik ben namelijk helemaal weg van de botanische trend. Ik kan niet genoeg planten in huis hebben. Ze zijn zo sfeervol! Ik ben erg benieuwd of jij ook zo weg bent van planten en welke jouw favoriet is?

Bezoek Wildernis Amsterdam at Bilderdijkstraat 165F in Amsterdam en zie hier de website.

Stadswinkel urban jungle aBijzondere planten shoppen bij Wildernis Amsterdam ©BintiHome

Cactus verzameling Bijzondere planten shoppen bij Wildernis Amsterdam ©BintiHome

Bijzondere planten shoppen bij Wildernis Amsterdam ©BintiHome

Bijzondere planten shoppen bij Wildernis Amsterdam ©BintiHome

Foto’s van mijn favoriete plantenwinkel Wildernis : Souraya Hassan, Binti Home ( Iphone )

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren