Dankbaar. Het gevoel van dankbaarheid en geluk gaat de afgelopen tijd regelmatig door mij heen. Ik heb er niet echt bij stil gestaan op deze blog, maar eind augustus was het precies 5 jaar geleden dat ik begon met werken.

Freelance stylist

Ik ben na mijn opleiding aan Artemis styling academie eerst begonnen met freelancen naast een parttime baan. Ik wist door mijn afstudeerstage dat ik voor mezelf wilde beginnen, maar ik wilde dit wel rustig opbouwen. Ik zou dit dan ook iedereen aanraden die voor zichzelf wil beginnen. Doordat ik een inkomen had uit mijn parttime baan was ik echt vrij om te doen met mijn eigen bedrijf. Hierdoor kon ik goed bepalen wat ik leuk vind om te doen en heb aan veel verschillende inspirerende projecten mogen werken. In maart 2013 begon het echt te kriebelen en omdat het goed ging met Binti Home heb ik de stap genomen om 100% voor mezelf te gaan werken. 

Binti Home

De stap om vorig jaar volledig voor Binti Home te gaan is de beste keuze die ik heb kunnen maken. Ik kan mij nu focussen op mijn bedrijf en ik voel me zo gezegend dat ik kan doen waar ik blij van word. Ik probeer altijd mijn gevoel te volgen, mijn hart. Dit is dan ook de kern van Binti Home, en meteen ook de betekenis van de naam. ‘Binti’ is Arabisch voor ‘mijn meisje’, ‘mijn dochter’. Deze persoonlijke benadering is dan ook de basis van elk project. 

Dankbaar

Ik ben ontzettend dankbaar en zeer bewust van alle mooie projecten die op mijn pad komen. Het is keihard werken, soms meerdere projecten tegelijk met de nodige deadlines. Maar het geeft zo’n voldoening als een project is afgerond dat ik het met zoveel plezier doe en het dan ook meer dan waard is. Ook ben ik dankbaar dat ik veel inspirerende mensen heb leren kennen en de steun van mijn lieve vrienden en familie. Een extra moment van geluk was dan ook toen de Vtwonen van deze maand binnen kwam. Hier staat een interview in over Binti Home van maar liefst 6 pagina’s en foto’s van mijn huis. Dit is echt zo’n eer en compliment! Een beetje gek om mezelf en mijn huis zo in het tijdschrift te zien staan, maar wel ontzettend leuk! Bedankt voor alle lieve reacties op Facebook, Instagram en e-mail. De Vtwonen ligt nog ruim twee weken in de winkels, heb jij hem al? Fijn weekend!

‘Live the life you love & do what makes you Happy’

Fotografie : Binti Home

Bewaren