Ronde spiegels van hout in huis ©BintiHome

Ronde spiegels in huis zijn toch wel een interieurtrend te noemen en ik ben er helemaal weg van. Vooral omdat je de spiegels op veel verschillende manieren kan toepassen in huis. Hou jij van een XL eyecatcher of juist een mix van kleine ronde spiegels bij elkaar?

Ronde spiegels in de hal

Diegene die mij al langer volgen op mijn blog en instagram weten wel dat ik een mix van ronde spiegels in de hal heb hangen. Toen ik de brede wand in de hal voor het eerst zag wist ik meteen dat ik een mix van ronde spiegels wilde ophangen. Ik heb gekozen voor verschillende formaten en materialen. Daarnaast komen de spiegels ook van verschillende plekken vandaan. Dat ze een herinnering met zich meebrengen van een land, reis of juist de zoektocht vind ik zo leuk. Ik vertelde hier al eerder over maar deel het graag nog een keer! :)

De wand heb ik geschilderd in de kleur L0.05.75 van Flexa. Het magneetbord heb ik bij Combitex & Even anders. Een handige stylingtip is overigens de Duraline plankdrager van Praxis met bovenop de Lack plank van Ikea. Een plank op de verwarming zorgt voor extra opbergmogelijkheden of juist, zoals ik heb gedaan, styling met planten en vazen.

De spiegels op de wand (v.l.n.r): houten spiegel kringloop // spiegel koper Casa Brussel // spiegel hout (dikke rand) 33 Rue Majorelle// spiegel hout/koper glas Kringloop & Store without a home // SKOGSVÅG spiegel Ikea

Mix van ronde Spiegels in huis ©BintiHome

Ronde spiegel van hout in het toilet

Wat mij inspireerde om deze blogpost te schrijven is deze foto. Ik deed de styling en fotografie voor Eklego afgelopen zomer in een prachtige villa in de Noord kust van Egypte. We gingen aan de slag met verschillende ruimtes in huis en zo ook het toilet. Ook deelde ik al eerder de mega spiegel voor in de hal. Ik plaatste deze ook op instagram met de vraag of jullie zouden gaan voor een XL spiegel als eyecatcher in de hal of juist een mix van verschillende kleine spiegels. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie, bloglezers, leuker vinden? Beantwoord de vraag hieronder in de comments, ik ben benieuwd!

Ronde spiegels van hout in huis ©BintiHome

‘VRAAG : Ga jij voor de XL spiegel als eyecatcher in de hal of kies je voor een mix van ronde spiegels? En waarom?’

XL ronde spiegel als eyecatcher in de hal ©BintiHome

tot de volgende blogpost weer!

Ronde spiegels van hout in huis ©BintiHome-4

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home Blog

Bewaren