Cover Zwanger special Ouders van Nu

Vorig jaar rond deze tijd was ik nog in verwachting. Zwanger van onze lieve Younes. Niet wetende dat hij op 3 februari 2019 geboren zou worden.

Zwanger

Deze dagen ben ik veel aan het terugdenken aan deze tijd vorig jaar. Zowel de laatste weken van mijn zwangerschap waarbij ik écht heel rustig aan heb gedaan en zo goed voorbereid zou zijn op de komst van Younes. Maar zeker ook de eerste weken nadat Younes was geboren. Oh wat weet ik het nog goed, als de dag van gisteren en nu wordt Younes morgen 1 jaar!

Het leek mij een mooi moment om nog wat foto’s te delen van wel een hele speciale publicatie van het afgelopen jaar. Vorig jaar januari 2019 kwam fotografe Kim Krijnen namelijk bij ons thuis langs voor een zwangerschapshoot. En niet voor ons privé maar voor de Zwanger uitgave van Ouders van Nu. Een paar weken eerder was mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om op de cover van Ouders van Nu te staan. Wow! Wat een eer, maar natuurlijk. En daar sta ik dan, met mijn hoogzwangere buik, op de cover van Ouders van Nu. Nu Younes bijna 1 jaar is, vind ik het extra bijzonder om terug te zien. Zeker omdat ik op het moment van de photoshoot nog geen idee had van het leven dat wij nu hebben met onze allerliefste Younes.

Zwangerschapsshoot in huis voor Ouders van Nu met Kim Krijnen van Wonder de Wonder 7
Ik vind dit zo’n mooie foto, zo nieuwsgierig naar onze zoon in mijn buik.
Zwangerschapsshoot in huis voor Ouders van Nu met Kim Krijnen van Wonder de Wonder 2
Mijn lieve Mahmoud, fantastische vader voor Younes
Zwangerschapsshoot in huis voor Ouders van Nu met Kim Krijnen van Wonder de Wonder 6

Binti baby kamer

Wat ik trouwens extra leuk vind is dat de foto op de cover gemaakt is in de kamer van Younes, ook wel Binti Baby kamer haha. Hier vind je meer blogs, video’s en inspiratie over Younes zijn babykamer.

Ik denk dat ik dit oprecht het mooiste project in ons huis vond, een kamer inrichten voor Younes met als echte eyecatcher het behang. Younes is hier zo weg van, hij weet de aap en de kameel al aan te wijzen. Precies zoals ik gehoopt had toen Creative Lab Amsterdam het Binti Baby behang voor ons ontwierp.

Het afgelopen jaar heb ik eigenlijk niets veranderd aan de kamer van Younes maar ik heb wel een leuk idee voor een kleine mini make-over voor aan de wand. Dit zal ik binnenkort met jullie delen.

Zwangerschapsshoot in huis voor Ouders van Nu met Kim Krijnen van Wonder de Wonder 1
Prachtige houten blokken met Arabische letters van Hidjrah1438.
Zwangerschapsshoot in huis voor Ouders van Nu met Kim Krijnen van Wonder de Wonder 5
Op de cover met zwangerschapsshoot
Het moment dat de Zwanger special in de winkels lag en ik de cover aan Younes liet zien.

Dankbaar

Ik deel online niet veel over ons gezinsleven en over Younes. Die keuze heb ik bewust gemaakt omdat ik online vooral mijn werk en inspiratie wil delen. Maar toch vind ik het zo nu en dan wel heel leuk om even te delen hoe het met ons gaat. Ik ben een ontzettend trotse mama. Mensen zeggen vaak: ”Jeetje wat is het jaar voorbij gevlogen he?”. En ik denk dan, ‘Ja’ maar ook ‘Nee’. Ja, want ik kan mij nog heel goed herinneren hoe de eerste ontmoeting met Younes was. En ‘nee’ omdat ik echt heel bewust heb stilgestaan bij alle momenten het afgelopen jaar.

Ik heb extra lang verlof gehad en ben eigenlijk pas vanaf september weer echt gaan werken. En nog steeds werk ik niet fulltime, maar 3 dagen en de avonduren zodat ik zoveel mogelijk tijd met Younes kan doorbrengen. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat dit mogelijk is door mijn werk. Het is zo bijzonder om te zien hoe Younes zich heeft ontwikkeld van een baby’tje naar een jongetje dat staat, klimt, lacht en continue op ontdekkingsreis is haha. De balans tussen werk en privé heb ik steeds meer gevonden. Ik schreef het net al even, twee/drie dagen werken en de avonduren en de andere dagen ben ik met Younes. En ja er zijn natuurlijk momenten dat het wat zwaarder is en we worden gemiddeld nog wel een keer wakker in de nacht. Maarja, dat hoort erbij, dat is het leven toch..? Wij bewegen ons gewoon flexibel mee met wat de dag brengt. Dankbaar voor dit jaar en heel erg benieuwd naar wat er komen gaat!

Wij gaan een heel gezellig feestje vieren voor Younes zijn eerste verjaardag. En uiteraard deel ik wat leuke foto’s van de cadeautjes én de taart op mijn Instagram.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende post!

alle fotografie door Kim Krijnen https://www.wonderdewonder.com