Wown collectie tafel poef Binti Home ©BintiHome-4

WOWN!? Volgende week begint de Vtwonen & designbeurs weer en ik ben aanwezig met een eigen stand van WOWN!

WOWN

Wown?! Eindelijk kan ik meer vertellen over een heel tof project waar ik samen met een groep creatieven al maanden mee bezig ben. Waarschijnlijk hebben jullie al het één en ander voorbij zien komen. Wat begon als een idee om samen een aantal producten te gaan maken heeft zich geresulteerd in een nieuw interieurmerk, Wown! Het is zelfs zo ver dat we gewoon al samples in onze handen hebben! Ik ben zo ontzettend trots.

Zo ben ik samen met Anki van Zilverblauw en Suzanne van Ensuus de afgelopen maanden volop bezig geweest met het ontwikkelen van eigen interieurproducten. Ieder onze eigen stijl en ideeën. Met Lonneke van Bubbelmint voor de volledige coördinatie van het concept en project, en Marlous van OhMarie voor de fantastische teksten die ze schrijft, kan ik met trots zeggen dat we de afgelopen maanden een hecht team zijn geworden.

‘Inmiddels is deze collectie gelanceerd en kan je de collectie hier shoppen.’

VIDEO

Er is veel gebeurd de afgelopen maanden want wauw dat valt nog niet mee. We zijn tegen veel dingen aangelopen, hebben zelfs nog een naamwijziging moeten doen. Ook is het altijd maar weer even afwachten wat voor samples je terug krijgt. Meerdere malen hebben we producten opnieuw moeten laten maken, maar des te leuker om dan het resultaat te zien.

Het hele verhaal en proces gaan we de komende tijd stap voor stap vertellen op de website van Wown. Voor nu een eerste sneak peek op de beurs omdat we erg benieuwd zijn naar jullie reacties. Ik heb daarnaast een korte video gemaakt waarin we kort onszelf ‘voorstellen’ en uitleggen wat WOWN is. Benieuwd wat je van de video vindt!

Eigen producten

Het is echt zo gaaf én mega spannend dat we volgende week al een eerste sneak peek kunnen laten zien van onze samples op de Vtwonen&designbeurs in onze Wown stand ( Hal 12, stand nummer 054 ). Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat je van deze eerste samples vindt en welk product straks wellicht in jouw interieur komt te staan?

Wown kaart Binti Home ©BintiHome

WIN KAARTEN!

Uiteraard hoop ik dat je de beurs komt bezoeken. Het lijkt mij heel erg leuk als je even gedag komt zeggen bij de Wown stand. Laat het zeker weten als je van plan bent om langs te komen! Daarnaast mag ik ook een leuke give away doen!

Ik geef 2x twee kaarten weg voor de VIP Night van de Vtwonen & Design beurs op vrijdag 6 oktober 2017 waarbij je vanaf 17.00uur naar de beurs kan tot 21.00uur. Elke winnaar ontvangt twee kaarten zodat je gezellig iemand mee kan nemen! Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd om bij ons te komen borrelen met lekkere hapjes en drankjes tussen 17.30-19.00uur.

Wat je hiervoor moet doen? Laat hieronder een reactie achter ( vul ook even je e-mailadres in), of reageer op de post op Instagram of Facebook. En wie weet win jij wel de kaarten voor de VIP NIGHT! Ik maak de twee winnaars a.s. zondag 1 oktober om 20.00uur bekend!

Tot volgende week!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren