ClorkStekMagazineShoot

( via instagram.com/bintihome)

Goedemorgen! Gisteren was alweer de (maandelijkse) fotoshoot voor Stek Magazine. Pas deelde ik nog deze foto’s van de styling met een ronde tafel en een echt voorjaarsgevoel. De fotoshoot van gisteren had het thema ‘kantoorinrichting’. De locatie voor deze shoot was mijn eigen kantoor en ik heb met medewerking van Wonen met Lef en Fonq mijn kantoor verder aangekleed met mooie producten. Ook zie je nieuwe ontwerpen terug in deze shoot, met o.a. de prachtige Clork van Puik Art en de Boom lamp van Erwin Slierings. Stek Magazine heeft een leuk filmpje gemaakt voor een klein kijkje achter de schermen, dat nu op mijn Youtube account te zien is, heb je je al geabonneerd op mijn woonvlog kanaal? Op 1 april gaat de nieuwste editie van Stek Magazine live ( download deze inspirerende woonapp in de App Store) met het resultaat van gisteren op de cover en bijhorend artikel. Ik maakte eerder een vlog over een fotoshoot van Stek Magazine, deze bekijk je hier. Het lijkt me leuk nog meer van dit soort filmpjes te delen! Wat vind jij ervan?

 

De woonapp Stek magazine is te d0wnloaden in de appstore en er verschijnt elke 1,5 maand een nieuwe editie vol wooninspiratie, binnenkijkers en nieuws.