Gezellige woonkamer inrichten met een oosters vloerkleed in balans ©BintiHome-2

Een woonkamer stylen met een kleurrijk vloerkleed? Ik deelde gisteren al de blog met de mini make over van onze zithoek. Maar in deze blog ook een video omdat ik dat gewoon leuk vind om jullie mee te nemen tijdens de restyling.

Kleurrijk vloerkleed

Het vloerkleed shopte ik bij Wehkamp en is dus, door de post op Instagram al uitverkocht (!) oeps.. Hopelijk vullen ze hem gauw weer aan dus mocht je gestresseerd zijn, hou dan hier het vloerkleed in de gaten en laat even je mailadres achter!

Ik ben helemaal weg van dit vloerkleed en het is zo leuk om steeds weer een nieuwe sfeer te creëren. In deze onderstaande video leg ik dus nog een keer uitgebreid uit hoe je een kleurrijk vloerkleed goed kan toevoegen in een bestaand interieur.

Mocht je nou een leuke video vinden, steek dan zeker je duim omhoog én abonneer je hier gratis op mijn kanaal, dat vind ik hartstikke leuk!

Meer inspiratie video’s zien?: