De woonkamer inrichten met kleur? Hoe pak je dat aan? In deze nieuwe interieur Q&A video geef ik advies!

Abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal zodat je geen video’s hoeft te missen!

Woonkamer inrichten met kleur

Dit is eigenlijk een vraag die ook veel voorkomt bij het inrichten van de woonkamer. Hoe kan ik de woonkamer inrichten met kleur? En met welke kleuren dan? En welke kleuren passen mooi bij elkaar?

Deze vraag had ook Anouk over haar woonkamer. Ze heeft de muur in de keuken Early Dew van Flexa geschilderd maar hoe zorgt ze dat deze kleur ook op andere plekken in de ruimte terug komt. In deze bovenstaande video geef ik mijn advies over hoe je kleur goed kan verdelen voor een harmonieus en gebalanceerd interieur.

Woonkamer inrichten met kleur Binti Home Interieurvideo-2
Foto van Anouk

Interieurvideo

In bovenstaande video beantwoord ik drie vragen :

  • Renske : Hoe richten we de woonkamer in met die gekke hoek?
  • Jenneke : Wat kan ik doen om de radiator meer te integreren in het interieur?
  • Anouk : Hoe kan ik de woonkamer inrichten met kleur?
Woonkamer inrichten met kleur Binti Home Interieurvideo-2
Foto van Jenneke
Woonkamer inrichten met kleur Binti Home Interieurvideo-2
Foto van Cooked By Renske

Wil jij ook interieur advies?

En? wat vind je van deze tweede Q&A video? Heb je er iets aan gehad? Ik hoop dat je er wat inspiratie uit hebt kunnen halen voor je eigen interieur. Mocht jij nou ook een interieurvraag hebben, stuur dan jouw aanmelding naar info (@) binti-home.nl. Wie weet neem ik jouw vraag dan mee in de volgende interieur Q&A video!

Ben je benieuwd hoe wij de woonkamer hebben ingericht? In deze blog deel ik 5 styling tips voor een gezellige zithoek!

woonkamer gezellig inrichten Fest Amsterdam Dunbar ©BintiHome

Meer video’s bekijken?