WIN : Your own Olla vase with Vtwonen

OLLA Vaas VTWONEN BintiHomeShop ©BintiHome

Yeey, Olla is famous now! Mijn own vases are now published in the new issue of interiormagazine Vtwonen and you can win a Olla yourself! I am really proud and honored that Vtwonen wrote about Olla and asked me some questions about my work in Egypt too.

Yeey, Olla is beroemd! Mijn eigen vazen staan in de Vtwonen van deze maand én jij kan een Olla vaas winnen! Ik ben heel erg trots en vereerd dat Vtwonen mijn Olla vazen wilde publiceren samen met wat vragen over mijn werk in Egypte!

Olla Vaas

The Olla vaas is made of recycled glas and mouth blown by glasblowers in Cairo. I already introduced the Olla vases here before and you can order them in my online shop. Visit the website of Vtwonen to see how you can win one of these vases!

De Olla vaas is gemaakt van gereycled glas en wordt mondgeblazen door glasblazers uit Caïro. Hier introduceerde ik de Olla vazen al én je kan ze bestellen in mijn online shop. Ga naar de website van Vtwonen om te zien hoe jij kans maakt op een Olla vaas.

OLLA Vaas VTWONEN BintiHomeShop ©BintiHome

OLLA Vaas VTWONEN BintiHomeShop ©BintiHome

Behind the scenes

Do you want to know how the Olla vases are made? In my new vlog on my youtube account I’ll give you a view behind the scenes (from 3.20m).

Olla vaas mouthblown glas Cairo ©BintiHome

Olla vaas mouthblown glas Cairo ©BintiHome-2

Photography : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren

Bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*