Win een slaapkamer in jouw favoriete stijl

Swiss Sense vtwonen slaapkamer stijltest ©BintiHome

Na een lange drukke dag doe ik niets liever dan op tijd naar bed te gaan om heerlijk te gaan slapen. Mijn slaapkamer past goed bij de rest van mijn huis. Heb jij ook een slaapkamer in jouw favoriete woonstijl? Of ben je toe aan een nieuwe slaapkamer?

Mijn eigen slaapkamer | Kleurrijk in een rustige basis

Inmiddels ben ik alweer 2 maanden hier in Cairo en ik heb al op verschillende plekken geslapen: Het huis van mijn vader, bij familie, in een hotel en bij vriendinnen. Maar niets slaapt zo lekker als mijn eigen bed. Over twee weken kom ik weer terug naar Nederland en stiekem verlang ik inmiddels wel erg naar mijn eigen bed. Mijn slaapkamer is een plek waar ik tot rust kom na een lange dag werken. Goede nachtrust en veel slapen is erg belangrijk voor mij. De stijl van mijn slaapkamer past goed bij de rest van het huis, een rustige basis met een toevoeging van kleur. Toen ik tijdens de afgelopen Vtwonen en designbeurs een kijkje nam in de stand van Swiss Sense was de Lifestyle 500 op  de foto hierboven mijn favoriet. De boxspring in de licht grijze uitvoering in combinatie met het dekbedovertrek in warme aardetinten en etnische invloeden vind ik prachtig en zou zo in mijn eigen slaapkamer passen! De kleurrijke etnische stijl zie je goed terug in de verschillende accessoires zoals de kussens, vloerkleed en gehaakte poef. Ook het kleurgebruik in het dekbedovertrek waarin vooral rood,- roze en oranje tinten te zien zijn zorgt voor een warme en oosterse sfeer. Het grijs en lichtblauw zorgt weer voor een rustige tegenhanger en in combinatie met een witte houten vloer de perfecte uitstraling voor in mijn slaapkamer.

Swiss Sense vtwonen slaapkamerstijl test ©BintiHome

Vt wonen slaapkamer stijltest | Mijn woonstijl

Op de website van Vt wonen deed ik de slaapkamer stijltest waarbij eruit kwam dat de stijl ‘Kleurrijk’ het beste bij mij past : ‘Jij houdt van kleur, ook voor de slaapkamer en creëert daarmee een unieke sfeer: vrolijk, exotisch, oosters of mysterieus. Een inktblauwe wand? Jij durft! En is de basis rustig, dan vrolijk jij de slaapkamer op met kleurrijk beddengoed, een deken uit India en een DIY-nachtkastje in jouw favoriete kleur geverfd. Wat zal jij elke ochtend vrolijk wakker worden.’ Erg leuk om te lezen dat dit goed aansluit bij mijn stijl en ook mijn favoriete slaapkamer op de beurs. Die inktblauwe wand heb ik niet thuis maar wel eerder toegepast in een interieurontwerp. De etnische invloeden, de rustige basis en het kleurrijke beddengoed… dat ik vrolijk wakker word klopt helemaal!

Welke woonstijl past het beste bij jou?

Is jouw slaapkamer romantisch? Of houd je juist van stoer? Ben je helemaal weg van Scandinavisch wonen of ben je, net als ik, weg van veel kleur? Doe hier de stijltest en kijk welke woonstijl het beste bij je past. Ik vind het erg leuk om jouw reactie te lezen hier onder mijn bericht, ik ben benieuwd naar jouw favoriete stijl!

slaapkamer woonstijltest vtwonen win een slaapkamer©BintiHome

Win een complete slaapkamer van Swiss Sense

Nadat je de stijltest hebt gedaan maak je ook kans om een complete slaapkamer in deze woonstijl te winnen! Ik ben erg blij met mijn slaapkamer maar wellicht is het voor jou dé kans om een complete slaapkamer te winnen met een fijne boxspring bij Swiss Sense, een vtwonen stylingspakket ( inclusief bedtextiel) en advies van een vt wonen stylist! Doe hier mee om kans te maken op de complete slaapkamer.

Woonstijl stoer?

Swiss Sense vtwonen slaapkamerstijl test ©BintiHome

Swiss Sense vtwonen slaapkamer stijltest woonstijl Stoer ©BintiHome

Woonstijl Romantisch?

Swiss Sense vtwonen slaapkamerstijl test woonstijl Romantisch ©BintiHome

Swiss Sense vtwonen slaapkamerstijl test woonstijl Romantisch ©BintiHome

Woonstijl Scandinavisch?

Swiss Sense vtwonen slaapkamerstijl test scandinavisch wonen ©BintiHome

Swiss Sense vtwonen slaapkamerstijl test scandinavisch wonen ©BintiHome

Woonstijl Kleurrijk ?

Swiss Sense vtwonen slaapkamerstijl test kleurrijk wonen ©BintiHome

Swiss Sense vtwonen slaapkamerstijl test kleurrijk wonen ©BintiHome

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home
Deze blog is een samenwerking met Swiss Sense en Vt wonen

Kans maken op het winnen van een complete slaapkamer doe je hier!       


7 Comments

  1. Mijn woonstijl is Scandinavisch. Surprise surprise ;-)

  2. Leuk! Ik heb meegedaan. Mijn slaapkamer is echt een ondergeschoven kindje in mijn huis met een 2e handsbedframe en flutmatras vd ikea. Mijn stijl is scandinavisch. En dat verbaast mij niks. In mijn huiskamer heb ik vooral wit en grijstinten. Ik hou van strak, met leuke accessoires in wat kleurtjes. Maar vooral niet te druk, omdat ik met 2 kinderen daar nog chaotischer van wordt.

  3. Ha! Mijn stijl is Scandinavisch! Ik had iets anders verwacht, verrassend dus. Helaas ben ik geen kei in het toepassen van deze stijl. So, I need your help! Lfs, xxx

  4. Lieks_home

    De test gedaan, bij mij kwam de stijl stoer uit! Super leuk!

  5. Bij mij kwam er romantisch uit :-D

  6. Wat mooi al die verschillende slaapkamerstijlen. Ik ben nog een beetje zoekende naar welke stijl het beste bij mij past.. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat er straks uit de test zal komen!

  7. Pingback: 6x toffe DIY hoofdborden voor je bed - Howtomake.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*