White roses from my garden

 

Fresh white roses from my garden, how luck am I? I took the time to look at them, enjoy them, capture them for my blog and to give them a nice place in my Olla vase. And all of this, in my free weekend! read more about that special weekend..

Verse witte rozen vanuit mijn eigen tuin, dat is toch een geluksmoment? Ik heb uitgebreid de tijd genomen om ze te bewonderen, om ervan te genieten, ze vast te leggen met mijn camera voor deze blog en om ze een mooie plek te geven in mijn Olla vaas. En dit allemaal in mijn vrije weekend! Lees hier meer over dit weekend..

Quality time with me

During my holiday in Valencia I decided I want to change some things in my life. I absolutely love my job and my company and the fact I am able to work on all these amazing projects.. but.. I fellt like the last weeks where kind of crazy. Travelling back and forward to Cairo for my own products which will be available in the online shop creates some buzzling weeks. And next to that I also have my work here ofcourse and try to do everything as good as possible. I am a perfectionist what means that I am working on something untill it’s really done, even when it’s the middle of the night. And that’s something I am going to change. I take a small step back, so I can make a big step forward again. Time for some quality time with me! This is a way to reload myself and prepare myself for new projects.

Tijdens mijn vakantie in Valencia heb ik besloten dat ik wat dingen wil veranderen in mijn leven. Ik ga echt  100% voor mijn werk en ik hou echt van mijn bedrijf en zeker dat ik de mogelijkheid heb om te werken aan geweldige projecten… maar.. de laatste weken waren toch wel wat te druk. Heen en weer reizen naar Caïro voor mijn eigen producten, welke binnenkort verkrijgbaar zijn in mijn online shop, zorgden voor wat hectische weken. Naast het feit dat ik naar Caïro reis gaat mijn werk in Nederland natuurlijk ook door. Ik probeer altijd alles zo goed mogelijk te doen. Ik ben een perfectionist wat inhoud dat ik altijd bezig ben met werk en het pas laat als het helemaal af is precies zoals ik dat in gedachte heb, zelfs als het midden in de nacht is. En dat is iets wat ik wil veranderen. Ik neem een klein stapje terug om vervolgens een grote stap vooruit te kunnen maken. Het is tijd voor wat quality time met mijzelf! Hierdoor kan ik mijzelf goed opladen om vervolgens weer aan de slag te gaan.

White roses from my garden at home ©BintiHome-2

Enjoy every moment

I always live with my feeling and I really enjoy every moment of the day, well almost. The last weeks it fellt like I was working on to many projects at the same time and when something takes a bit more time it creates shorter deadlines for other projects. And having my own company gives me a lot of freedom yes, but it also give me the need to work 24/7, every day, even in the weekends. And that’s something what is going to change now. My weekend is from now on GOLD. So my weekend is about me time, about my private life, about family, friends and relax. So the last weekend was a weekend like this and I enjoyed it to the max! I clean up some rooms, did the washes, watched some series and enjoy this beautiful white roses in my garden, which will, sadly, not last for very long anymore :(.

Ik leef heel erg met gevoel en ik probeer van elk moment van de dag te genieten. De laatste weken waren wel te hectisch en heb ik aan veel verschillende projecten tegelijkertijd gewerkt. Sommige namen iets meer tijd waardoor de deadlines voor andere projecten weer wat krapper werden. Het hebben van een eigen bedrijf geeft veel vrijheid maar ook de behoefte om altijd mar bezig te zijn, 24/7, elke dag, zelfs in het weekend. En dat ga ik nu veranderen. Vanaf dit moment is mijn weekend GOUD waard. Mijn weekend is voor mij, voor mijn privé leven, met familie, vrienden en ontspannen. Het afgelopen weekend was zo’n weekend en ik heb er ontzettend van genieten. Ik heb wat kamers opgeruimd, heb de was gedaan, series gekeken en genoten van het mooie uitzicht vanuit mijn keuken raam op deze rozen. Helaas staan ze niet heel lang meer in de bloei.

White roses from my garden home ©BintiHome-5

Styling with roses

So to enjoy this roses a little bit longer I got some of them and put them in my Olla vase which I put on my sidetable in front of the sofa. The fresh white leaves gives a soft contrast with the grey vase. I love how the shape of the vase match the organic shape of the roses, a soft and cozy look! Shop your own handmade Olla here. If you don’t have white roses you can also match some other white flowers with the grey vase. For now, I am going to close the computer and enjoy my free evening ;). See you tomorrow!

Dus om nog iets langer van de rozen te genieten heb ik er een paar geplukt en ze in mijn Olla vaas geplaatst op deze sidetable voor mijn bank. Het verse witte blad geeft een mooi contrast met de grijze vaas. Ik vind het erg mooi hoe de vorm van Olla aansluit bij de organische vormen van de roos, een zachte en warme uitstraling. Shop jouw handgemaakte Olla hier in de online shop. Als je geen witte rozen hebt kan je ook andere witte bloemen combineren met de grijze vaas. Voor nu ga ik de computer uit doen en genieten van mijn vrije avond. Tot morgen!

White roses from my garden home ©BintiHome

White roses from my garden seen from the kitchen ©BintiHome

White roses from my garden in my hand ©BintiHome

White roses from my garden close up ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 reacties

  1. These roses look very nice! Nothing better than flowers and plants at home!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.