Wehkamp unboxing video stylingtips makeover fluwelen fauteuil

Weer een unboxing video en dit keer met Wehkamp! Ik ga aan de slag met de mini make-over van deze zithoek bij de tv.

Wehkamp unboxing

Ik ben verliefd op deze prachtige fauteuil met donker groen velours en wat staat hij mooi bij de wand en de vloer! Het okergele stoeltje maakte dus plaats voor deze donkergroene fauteuil, maar hoe doe je dat precies… een nieuwe kleur toevoegen aan je interieur?

In de onderstaande video leg ik dat uitgebreid uit! Ik ben benieuwd wat je van deze Wehkamp unboxing video vindt.

Abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal om geen video’s te missen.

Meer video’s zien?:

De producten uit deze video heb ik gekregen van Wehkamp voor een campagne op Instagram. Ik mag hiervoor 5 mini make-overs doen in mijn huis. Deze video is geen onderdeel van de samenwerking en heb ik puur op eigen initiatief gedaan.