Deze weekvlog #26 : blunders, een photoshoot voor Wehkamp, op pad in Amsterdam en een lesje Egyptisch bakken!

Weekvlog #26

”Leuk dat je kijkt naar weer een nieuwe vlog” dat is eigenlijk hoe ik elke vlog begin. Dit was Mahmoud ook opgevallen dus af en toe als ik ‘Hoi’ zeg dan maakt hij de zin af met ‘Leuk dat je kijkt’… haha. Zou dit een teken zijn dat ik mijn video’s en vlogs anders moet openen? Haha wat denk jij?

Deze weekvlog 26 is extra lang omdat ik een paar dagen van de week ervoor ook erin heb verwerkt. Die week ervoor was namelijk de lancering van WOWN! en die vlog kan je hier terug zien.

Photoshoot in de Jungle

In deze vlog zie je zowel de zon als de sneeuw voorbij komen… toch ben ik echt toe aan de lente. Als het zonnetje schijnt krijg ik dan ook meteen de lentekriebels. Het was daarom extra leuk dat ik was gevraagd voor de #LenteMomenten campagne van Wehkamp inclusief photoshoot midden in de Jungle. Binnenkort meer over deze gave dag!

weekvlog 26 photoshoot Wehkamp in de Jungle

Woonwinkelen in Amsterdam

Wellicht hebben jullie de winkeltip Home Stock in Haarlem al voorbij zien komen? Ik wil weer, net zoals ik eerder deed op mijn blog, elke vrijdag een winkeltip met jullie delen. Want een interieur ontstaat door een verzameling van mooie producten. Maar waar koop je de inrichting voor jouw huis? In deze vlog zie je dat ik de Pijp bezocht in Amsterdam om wat boutiekjes te fotograferen. In een boutique vind je vaak woonaccessoires en kleinmeubelen maar vaak wel unieke vondsten!

weekvlog 26 woonwinkelen Amsterdam

Abonneer je gratis!

Ik plaats nu elke week één of twee video’s online en ik vind het maken van de interieurvideo’s en vlogs zo ontzettend leuk. Het is ook heel gaaf om te zien dat ze zo goed bekeken worden! Wel zou ik heel graag nog wat meer willen groeien met mijn Youtube kanaal. Abonneer je daarom gratis om geen video’s te hoeven missen!

Benieuwd wat je weer van deze weekvlog vind en tot de volgende keer! Liefs

Meer video’s zien? :