vlog24 dit had ik niet verwacht
In deze nieuwe weekvlog #24 gebeurd er iets wat ik écht niet had verwacht!

Weekvlog #24 – Dit had ik echt niet verwacht!

Ik vind het vloggen zo ontzettend leuk en vind het zo fijn dat ik het vast kan houden. Elke woensdag kan ik nu een weekvlog met jullie delen. Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat jullie weer van deze weekvlog #24 vinden. Als jullie andere dingen willen zien of interieurvragen hebben of ideetjes voor een nieuwe video, deel ze gerust!


{ Abonneer je gratis op mijn Youtube kanaal om geen video’s te missen }

Weekvlog #24 – Gevolgd door een camera crew

De weekvlog #24 over afgelopen week zit weer bomvol leuke dingen. Zo begon de week met een bijzondere videoshoot voor Akzo Nobel. Ik heb het resultaat al gezien en wow wat ben ik er blij mee! Ik ging shoppen bij Home Stock en Wurpel Bloemen en het resultaat zie je hier!

Akzo Nobel video styling #24

Nieuwe auto?

Zoals jullie wellicht weten is mijn auto nog steeds niet gemaakt. Lang verhaal maar het werk moet gewoon doorgaan natuurlijk. Dus dit betekent dat ik de afgelopen week maar liefst twee keer een auto heb moeten huren voor meerdere dagen. Maar wie weet leidt dit wel tot een nieuwe auto…?

Citroen C3 nieuwe auto weekvlog #24

Hotspot FRISK Haarlem

Super leuke hotspot ontdekt in Haarlem genaamd FRISK! Naomi en ik gaan geregeld een hapje eten en we kiezen de laatste tijd steeds een nieuwe plek uit waar we nog niet zijn geweest. Zo kwamen we uit bij Frisk in Haarlem en wat een bijzondere plek. Aan het water, heerlijk en bijzonder eten, de perfecte sunday chill!

Frisk Haarlem hotspot weekvlog #24

Meer video’s zien?