Blogazine vtwonen augustus 2016 ©BintiHome

Dit weekend is er weer een nieuwe Vtwonen bij de abonnees bezorgd mét een fantastische bijlage. Namelijk het Vtwonen Blogazine, een magazine vol inspiratie over wonen, interieurs, hotspots en travel door bloggers. En ik ben super trots dat ik er in sta met mijn favoriete winkels, producten en stylingtips.

Blogazine vtwonen augustus 2016 ©BintiHome

Blogazine vt wonen

Bij elke publicatie ben ik weer super trots, maar liefst voor de derde keer op rij sta ik in het Vtwonen Blogazine! De eerste uitgave was in 2014 met veel fotografie van binnenkijkers en projecten. Vorig jaar stond ik in het magazine met veel kleurinspiratie vanuit mijn huis. Vorig jaar was ook nog eens ontzettend bijzonder en speciaal omdat ik, ten tijde van dit Blogazine, genomineerd was voor de Meet the Blogger vtwonen award. Deze award heb ik ook gewonnen waar ik nog steeds heel erg dankbaar voor ben. En nu ben ik zelfs genomineerd voor de Best European Interiorblog award voor de Amara Blog awards, je kan hier stemmen op mijn blog.

Dit jaar heeft het Blogazine weer een andere insteek en dat maakt het magazine weer verrassend en vooral vernieuwend! Een grote groep inspirerende bloggers hebben al hun wooninspiratie, stylingtips, hotspots en favoriete producten verzameld in een aantal pagina’s. Dit Blogazine staat dus écht boordevol inspiratie en directe tips voor het inrichten van jouw huis in je favoriete woonstijl. Ik ben super trots dat ik weer een bijlage heb mogen leveren aan dit magazine samen met andere inspirerende bloggers.

Heb je geen Blogazine thuis ontvangen? Dan kan je het magazine ook online bestellen, of vanaf 13 september in de winkel kopen.

Woonkamer Blogazine vtwonen augustus 2016 ©BintiHome

‘Een kleurrijk interieur met unieke items uit verschillende landen verteld een persoonlijk verhaal’

Blogazine vtwonen augustus 2016 ©BintiHome-8

Aantal tips uit de vtwonen!

In deze editie heb ik veel shoppingtips gedeeld ( veel is verkrijgbaar in mijn online shop) maar ook gave plekken om te bezoeken. Zo bezoek ik graag mooie winkels en restaurants in Nederland maar ook het buitenland zoals Cairo, Valencia en Parijs. Een aantal tips vind je in dit Blogazine :

Daily Poetry Den Bosch

Daily Poetry winkel Den Bosch Blogazine vtwonen augustus 2016 ©BintiHome-2

‘Ik ben heel erg benieuwd wat je van deze publicatie in de Blogazine vindt! ‘

Bed and breakfast ABC You Valencia

ABCYou B&B Valencia Blogazine vtwonen augustus 2016 ©BintiHome

Bed and breakfast Arck

Blogazine vtwonen augustus 2016 ©BintiHome-3

Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home Blog

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren