verhuizen en een dahlia tuin fotograferen week vlog 8

Dit keer weer gewoon op zondag, een nieuwe week vlog! We zijn verhuisd naar ons nieuwe huis, ik heb een dahlia tuin gefotografeerd en nieuwe projecten in het vooruitzicht!

Week vlog #8 : Verhuizen!

Yes! Het is zowel, we zijn officieel verhuisd. Eigenlijk was het huis er nog helemaal niet klaar voor omdat het leggen van de vloer wat uitliep. Maar wij hadden de afspraak voor de verhuizing al een tijdje staan. Gezien de mega drukte in deze zomervakantie leek het ons niet zo verstandig om de afspraak te verplaatsen. Daarom hebben we het maar gewoon door laten gaan. En oh wat ben ik blij met alle meubels in ons eigen huis. Wel is het nog één grote chaos…

Dahlia tuin fotograferen

Afgelopen woensdag is een super mooie binnenkijker online gegaan. Ik fotografeerde het huis van Anne en Yoerian en de reacties zijn overweldigend! Soms kom ik een huis tegen op Instagram waar ik helemaal weg van ben. Ik wil dan niets liever dan dit huis fotograferen voor een home tour op mijn blog. Zo heb ik al bij verschillende woonliefhebbers een binnenkijker gefotografeerd. Dit keer was het prachtige groene huis van Anne aan de beurt. Dit huis staat vol planten én heeft ook nog eens een dahlia tuin. In deze vlog verteld Anne meer over de verschillende bijzondere Dahlia’s.

Dahlia tuin fotograferen weekvlog 8 verhuizen

Nieuwe plannen

Na het verhuizen is het tijd om alles te gaan inrichten. Ik heb al eerder verteld dat ik rustig aan doe en de tijd neem om alles in te richten. Zo wil ik eerst alle meubels op de plek zetten en de dozen met styling producten voorlopig nog even dicht laten. Eerst ga ik alle wanden een kleur geven om vervolgens de ruimte verder af te stylen. Uiteraard gaan we dit vastleggen. Zo ga ik samen met mijn lieve man Mahmoud ( filmmaker) een serie video’s maken over het inrichten van ons huis. To be continued dus!

Abonneer je op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s!’

Meteen een goede reden om je te abonneren op mijn kanaal. Want naast de weekvlogs kan je dus binnenkort nog meer interieur inspiratie video’s verwachten!

Verhuizen en klusse in huis weekvlog 8

Video + edit : Souraya Hassan, Binti Home

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren