Videoblog : Een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot voor Stek Magazine


Met ontzettend veel plezier heb ik deze video gemaakt waarin ik jullie een kijkje wil geven achter de schermen bij een fotoshoot voor Stek Magazine. Al een aantal maanden doe ik de styling en fotografie van de cover en een bijhorend artikel voor deze woonapp. Een inspirerende opdracht en ik deel dan ook graag met jullie het resultaat. In deze blog zie je de drie slaapkamers die ik heb gestyled en gefotografeerd voor het januari nummer. Voor deze opdracht heb ik producten geshopt bij AupingFonq en mijn webshop, nogmaals bedankt voor de samenwerking! Ik ben helemaal weg van de sfeer op de cover met het prachtige dekbed van Auping. Ik ben erg benieuwd wat jullie van de video vinden. Mocht je de video leuk vinden, abonneer je dan op mijn youtube pagina want er komen nog meer leuke stylingvideo’s aan! Fijne dag! 

Fotoshoot Stek Magazine ©BintiHome

 

Fotoshoot Stek Magazine ©BintiHome

Auping Dekbed Fotoshoot Stek Magazine ©BintiHome

Fotoshoot Stek Magazine ©BintiHome

Fotoshoot Stek Magazine ©BintiHome

Fotoshoot Stek Magazine ©BintiHome

Fotoshoot Stek Magazine ©BintiHome

Styling en fotografie & video : Souraya Hassan, Binti Home

3 reacties

  1. Pingback: Woonvlog (videoblog) : Kantoorinspiratie in de fotoshoot voor Stek Magazine | Binti Home Blog

  2. Pingback: Woonvlog (videoblog) : Kantoorinspiratie in de fotoshoot voor Stek Magazine

  3. Yuk sekolah.. mari kuliah… kuliah bisa sambil kerja sebagai karyawan / usahawan. Bener khan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.