tumbnail-vlogs-weekvlog1-bintihomeblog

Yeey! Mijn eerste week vlog staat online op mijn youtube account. Benieuwd waarom ik zo blij ben…?

Yeey! My first week vlog is now online on my youtube account. Curious why I am so happy…?

Een kijkje achter de schermen

Naast de stylingvideo’s die ik maak met stylingtips vanuit mijn eigen huis vind ik het leuk om jullie af en toe een kijkje te geven in een werkweek. Elke week is weer anders en dat maakt ondernemen ook zo ontzettend leuk! In deze weekvlog zie je onder andere waarom ik zo blij ben maar ook geef ik een kijkje achter de schermen bij de styling en fotografie voor Stek Magazine in een héél warm tuincentrum! Ook had ik afspraken met Vtwonen, Ikea en bezocht ik de Sissyboy persdag en opening van Object Rotterdam. Een hele diverse bomvolle week waarin ook nog gewerkt moest worden aan een interieurontwerp, nieuwe content voor mijn blog én voorbereiden van mijn collecties die ik aan het maken ben in Egypte.

In addition to styling videos that I make with styling tips from my own home, I like to give you sometimes a look in my work week. Each week is different and that’s what I like about having my own business. In this first weekvlog I will show you why I am so happy but also give you a behind the scenes look at the styling and photography for Stek Magazine. I also had some nice meetings with Ikea, Vtwonen and visited the Sissyboy pressday and opening of Objekt Rotterdam. A fully packed week where I also had to work on an interiordesign, new content for my blog and prepare my collection in Egypt.

Meer week vlogs maken?

Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd wat jullie van deze eerste week vlog vinden. Dit is de eerste keer en het is wel wat anders dan de stylingvideo’s. Laat mij vooral weten wat je van de video vond en ook wat je in een volgende video zou willen zien! Bekijk de video hieronder of op mijn youtube account, abonneer je je meteen op mijn kanaal? Elk weekend een nieuwe video online!

Of course I am very curious what you think of this first week vlog. This is the first time and it is quite different than the styling videos I make. Let me know what you think of the video and what you would like to see in the next weekvlog video! Watch the video below or on my youtube account, subscribe directly to my channel to stay up to date for new video’s. Every weekend a new video online!

Video, edit : Souraya Hassan, Binti Home