VIDEO | Week vlog #1 Styling & fotografie, Ikea, Vtwonen en Object Rotterdam

tumbnail-vlogs-weekvlog1-bintihomeblog

Yeey! Mijn eerste week vlog staat online op mijn youtube account. Benieuwd waarom ik zo blij ben…?

Yeey! My first week vlog is now online on my youtube account. Curious why I am so happy…?

Een kijkje achter de schermen

Naast de stylingvideo’s die ik maak met stylingtips vanuit mijn eigen huis vind ik het leuk om jullie af en toe een kijkje te geven in een werkweek. Elke week is weer anders en dat maakt ondernemen ook zo ontzettend leuk! In deze weekvlog zie je onder andere waarom ik zo blij ben maar ook geef ik een kijkje achter de schermen bij de styling en fotografie voor Stek Magazine in een héél warm tuincentrum! Ook had ik afspraken met Vtwonen, Ikea en bezocht ik de Sissyboy persdag en opening van Object Rotterdam. Een hele diverse bomvolle week waarin ook nog gewerkt moest worden aan een interieurontwerp, nieuwe content voor mijn blog én voorbereiden van mijn collecties die ik aan het maken ben in Egypte.

In addition to styling videos that I make with styling tips from my own home, I like to give you sometimes a look in my work week. Each week is different and that’s what I like about having my own business. In this first weekvlog I will show you why I am so happy but also give you a behind the scenes look at the styling and photography for Stek Magazine. I also had some nice meetings with Ikea, Vtwonen and visited the Sissyboy pressday and opening of Objekt Rotterdam. A fully packed week where I also had to work on an interiordesign, new content for my blog and prepare my collection in Egypt.

Meer week vlogs maken?

Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd wat jullie van deze eerste week vlog vinden. Dit is de eerste keer en het is wel wat anders dan de stylingvideo’s. Laat mij vooral weten wat je van de video vond en ook wat je in een volgende video zou willen zien! Bekijk de video hieronder of op mijn youtube account, abonneer je je meteen op mijn kanaal? Elk weekend een nieuwe video online!

Of course I am very curious what you think of this first week vlog. This is the first time and it is quite different than the styling videos I make. Let me know what you think of the video and what you would like to see in the next weekvlog video! Watch the video below or on my youtube account, subscribe directly to my channel to stay up to date for new video’s. Every weekend a new video online!

Video, edit : Souraya Hassan, Binti Home

9 reacties

 1. Ik vind dit eerlijk gezegd 1 van de leukste video’s tot nu toe! Je komt wat losser over, meer zoals je (denk ik) echt bent. Niet dat dit in je andere video’s niet zo is, maar daarbij kun je toch duidelijker merken dat je vooraf goed hebt bedacht wat je gaat filmen en zeggen en deze is gewoon wat spontaner. Wat heb jij ontzettend gaaf werk voor jezelf gecreëerd, daar mag je echt trots op zijn! Ik ben benieuwd naar al die leuke projecten waar je het over hebt.

  • Wat een lieve reactie en fijn dat je zo eerlijk bent! Ik moet ook zeggen dat ik deze weekvlog heel erg leuk vond om te maken. Ik blijf de stylingvideo’s wel maken maar ik ga dit ook gewoon doen zonder mij teveel voor te bereiden. Ik vind de mix van stylingvideo’s en vlogs denk ik wel erg leuk. Bedankt dat je hebt gekeken!

 2. Super leuke vlog – gaaf om zo een kijkje te nemen in jouw (werk)week! Ben heel benieuwd naar de volgende vlogs.

 3. Heel gaaf om op deze manier een inkijkje te hebben in jouw werkweek. Met al die leuke afspraken begrijp ik dat je geinspireerd raakt. Ik zou het leuk vinden om wat meer van het resultaat te zien waar je mee bezig bent. En hoe je bijvoorbeeld aan je blog of aan een interieuropdracht werkt. En mijn tip is wat minder uitleggen wat je gaat doen. Laat het gewoon zien! Hoe je aan jouw blog werkt of aan een interieuropdracht. Dat lijkt me interessanter dan de stukjes die we met je meerijden in de auto. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Ik vind het vooral erg knap hoe je het allemaal voor elkaar krijgt je hebt het erg druk! En je maakt mooie dingen ik volg met plezier jouw blog.

  • Bedankt voor het kijken en de lieve reactie Deborah! Ik ga dit zeker meenemen in de volgende weekvlog, gewoon dingen laten zien! :) Dankjewel voor het volgen.

  • Hier ben ik het helemaal mee eens! Het lijkt me super interessant om wat meer te zien hoe je aan het werk bent. Dat stukje in het tuincentrum was erg leuk! Verder een hele leuke vlog, ben benieuwd naar de volgende!

 4. Echt ontzettend leuk en bijzonder om naar te kijken. Daar mag je trots op zijn!

  Eerlijk gezegd wist ik niet zo goed wat het verschil is tussen een vlog en een videoblog (daarin volg ik je ook) maar door te kijken denk ik dat het mij nu duidelijk is. Misschien is het een leuke tip om dit uit te leggen in een volgende vlog.

  En wat een energie want je hebt volle weken zo te zien maar al die leuke opdrachten geven je vast veel energie. Soms zou ik meer willen zien of weten van een opdracht die je doet maar waarschijnlijk kan je hierover nog niet teveel prijs geven. Ik kijk uit naar je blogs hierover. O ja, doe je wel voorzichtig als je vlogt tijdens het autorijden:-? Hoe werkt zo’n vlog camera eigenlijk?

  • Wat ontzettend lief Carla, bedankt voor het kijken! Het is eigenlijk allebei een vlog maar ik vind een vlog toch iets meer dat je meekijkt en de stylingvideo’s echt meer een inspiratiemoment. Ik ga dit wel meenemen dat ik iets meer laat zien, kan inderdaad niet alles laten zien maar net zoals de fotoshoot van Stek, dat is dan wel gelukt hihi. Het verschilt eigenlijk per week, er gaat ook veel voorbereiding aan vooraf. Bedankt voor je zorgen, ik zet de camera neer op mijn dashboard, zal voorzichtig doen ;). Dankjewel voor de lieve tips!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.