Schermafbeelding 2016-02-26 om 09.36.58

Op deze vrijdag even geen #weekendtip maar leuke stylingtips vanuit mijn huis! Ik kreeg Elisah op bezoek van Interiorjunkie en zij stelde mij een aantal stylingvragen over de keuzes die ik heb gemaakt in mijn huis. Kijk je mee?

 Interview met Interiorjunkie

Ik ken Elisah al een tijdje, een super lieve meid, een echte ondernemer en eigenaresse van woonblog Interiorjunkie. We komen elkaar geregeld tegen tijdens events en persdagen én we gaan samen naar Milaan voor de beurs Salone del Mobile! Daar hebben we ontzettend veel zin in. Al eerder stond er een interview met mij op de website van Interiorjunkie maar nu wilde Elisah graag binnenkijken in mijn huis voor haar youtubeaccount Interiorjunkietv. Het is een ontzettend leuke video geworden, wat vind jij ervan?

Dit weekend weer een nieuwe video online op mijn eigen youtube account, heb jij je al geabonneerd?

Video : Interiorjunkie