Eerder deze week deelde ik al de blog met stylingtips voor in de keuken. Ik liet daarbij zien hoe ik mijn keuken een kleine restyling gaf met het gebruik van wat narcissen. Ik heb ook een video gemaakt bij deze blog, heb je die al gezien?

Earlier this week I shared the blog with styling tips for the kitchen. I show you how I gave my kitchen a small restyling with some daffodils. Did you already see the video I made? ( Only in Dutch but working on subtitles!)

Stylingvideo

Deze stylingvideo gaat over een voorjaarsgevoel creëren met narcissen in mijn keuken. Ik deel elke zaterdag een nieuwe stylingvideo of vlog op mijn youtube channel. Heb jij je al geabonneerd?

This styling video is about creating a spring feeling with daffodils in my kitchen. Every saturday I post a new video online, a stylingvideo or a vlog. Do you already follow my youtube channel?

Video + edit : Souraya Hassan, Binti Home

subsrcibeforbintihomeblog

Bewaren