Arabische tegels in mijn keuken make over styling video

De keuken make over video staat live! Op een hele makkelijke manier nieuwe arabische tegels op de keukenwand. Hoe? Kijk gauw verder!

Arabische tegels in de keuken

Wie onze keuken kent weet dat hij best saai was. Witte keukenkastjes én een achterwand met witte tegels. Maar omdat wij in een huurhuis wonen kunnen wij niet zomaar een nieuwe keuken neerzetten. Naast het feit dat ik zo’n investering erg zonde vind in een huurwoning is het daarnaast toch best prijzig. Maar dat weerhoud mij er niet van om de keuken een make over te geven. Dit heb ik gedaan door middel van tegelstickers van Stickermaster! Ik heb deze stickers al eerder gebruikt in een badkamer make over. Ik vond ze zo mooi dat ik ze weer wilde gebruiken, maar dit keer in de keuken. Je kan ze namelijk hergebruiken maar helaas was de maat van de tegels in de keuken net even anders dan de badkamer. Dus ik heb ze opnieuw besteld!

Ook heb ik de deurgrepen vervangen voor prachtige brass deurgrepen van The Foundry Man. Daarnaast is de Smeg koelkast natuurlijk ook een echte eyecatcher!

Video keuken make over

Ben je benieuwd naar hoe onze keuken eruit zag én hoe hij er na de keuken make over uitziet? Kijk dan gauw verder want in deze video neem ik je mee én geef ik een uitgebreide keuken tour. Mocht je trouwens geen video’s willen missen dan kan je gratis abonneren op mijn kanaal. Aanstaande woensdag staat er namelijk een weekvlog live!

Shop de producten van mijn keuken

Uiteraard hier nog even wat links met de producten uit onze keuken. Wellicht zit er ook wat voor jou tussen! Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat je van onze keuken make over vindt.

Tegelstickers Stickermaster
Koelkast Watergroen Smeg
Brass deurgrepen Foundryman
Palm haak brass Foundryman
Mand voor plant op koelkast
Plafoniere Runar Karwei
Madam Stolz wandhanger Daily Poetry
Goud bestek Amefa Vtwonen
Prullenbak Big Bin White Brabantia
Kookboek
Vloer Herringbone short Moduleo

Styling en video : Souraya Hassan