Our Cairo Home episode 1 hometour and designYes! De allereerste video van Our Cairo Home staat online met als onderwerp Hometour & Design. Kijk je mee?

Hometour – Our Cairo Home video project

Je kan al een tijdje onze avonturen lezen over de verbouwing van ons huis in Egypte. In de Our Cairo Home blog-serie geef ik met tekst en beeld een kijkje achter de schermen. Maar zoals ik in mijn vorige blogpost vertelde was ik ook druk bezig met video’s. En tadaa, hier is de allereerste video van de Our Cairo Home videoreeks. In deze video geef ik je een hometour ofwel een rondleiding in ons appartement. Daarnaast vertel ik je wat meer over het interieurontwerp en de keuzes die we hebben gemaakt.

Ik praat in deze serie video’s in het Engels omdat ik ook veel samenwerk met partijen hier in Cairo en ik het wel zo netjes vindt als ze begrijpen waar ik het over heb ;). En voor Mahmoud is het natuurlijk ook leuk om te begrijpen waar de video’s van ons project over gaan. Heel veel kijk plezier! Abonneer je meteen even op mijn kanaal om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s!

English summary :

Video project for Our Cairo Home

You can already read our adventures about the renovation of our house in Egypt for a while now. In the Our Cairo Home blog series I give a look behind the scenes. But as I mentioned in my previous blog post I was busy with making video’s too. And tadaa, here it is : the first video of Our Cairo Home video series! In this video I give you a hometour in our apartment. I also tell you more about the interior design and the choices we have made so far.

I talk in this series of videos in English because I also work together with many companies here in Cairo and I find it more polite as they understand what I’m talking about;). And for Mahmoud it’s also nice to know where the videos of our project is about. I wish all the joy with watching this first video. Subscribe right here on my Youtube channel to stay up to date for new video’s. Let me know what you think of this first one!

Video & edit : Souraya Hassan, Binti Home

Bewaren

Bewaren

Bewaren