Trappen met een verhaal

‘S ochtends als ik wakker word is dit het eerste wat ik zie als ik naar beneden loop. Een witte trap met het zonlicht dat de keuken in schijnt. Gisteren liet ik op instagram al zien dat ik de kleuren heb uitgekozen voor mijn ronde tafel in de keuken. Op dit moment zit ik aan deze ronde tafel, wat een fijne plek om de dag te beginnen!

In mijn studio heb ik ook een geweldige trap staan naar de vide. Het is mij verteld dat dit een originele trap is uit een boot uit Parijs! Een smalle trap met zoveel karakter.

Beiden foto’s heb ik gemaakt met mijn Iphone, vandaar de iets wat slechtere kwaliteit. Vanavond deel ik meer foto’s van mijn huis, gemaakt met de camera. Fijne dag vandaag, wat staat er op jullie planning?


When I wake up in the morning this is the first thing I see when I walk downstairs. Beautiful white stairs with amazing morninglight shining on the kitchenfloor. Yesterday I’ve showed on instagram that I was working with some great colours for my round kitchentable. At the moment Im writing this blog at this table, what a lovely spot to start my day!

In my studio I’ve great stairs leading to the vide. I’ve been told that this are original stairs from an boat in Paris, that’s really some character piece isn’t it?! 

Both of the pictures I’ve made with my iphone so that’s why the quality is not so good. But tonight I’ll show the before photo’s I’ve made from my livingroom. Wish you a great day, what are your plans for this day?

3 reacties

  1. Wat een heerlijk huis! Fijn!

  2. Auw wat een mooie trappen! Ziet er uit als een heel fijn huis!

  3. Mooie moderne trap, belangrijk anderdeel van een woning!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.