Suikerfeest tafel decoratie ideeën – Mabrouk Eid!

Suikerfeest tafel decoratie ideeen ©BintiHome

Kullu sanna we’intu tayibiin, Mabrouk L’eid, 3eid Mubarak… met andere woorden: Fijn suikerfeest! :) Vandaag vieren we het suikerfeest als afsluiter van de maand Ramadan. Het was een fijne maand met bezinning, toewijding en innerlijke rust. Nu is het feest, en tijd om heerlijk te eten met familie en vriendinnen, cadeautjes uitdelen en je mooiste kleding aan. Ik ben momenteel in Egypte, er is geen betere plek om het Suikerfeest te vieren dan hier. Hier een inspiratie voor een suikerfeest tafel decoratie! Ik houd erg van geel, natuurlijke materialen en gezelligheid. Enjoy!

Suikerfeest tafel decoratie ideeën

Elk jaar vasten we een hele maand lang om vervolgens deze bijzondere maand te vieren met het Suikerfeest. Ik vind de aankleding van een feest tafel erg leuk om te doen. Daarom dacht ik speciaal voor het suikerfeest wat tips met jullie te delen. Zo heb ik een plaid van Ikea over de tafel gelegd als tafelkleed. Als het plaid van dun geweven katoen of linnen is gaat dit namelijk prima! Vervolgens heb ik glazen bordjes met een motief gebruikt, deze weerspiegelen een beetje de Arabische sfeer. Deze bordjes liggen bovenop een onderbord in de kleur taupe. Voor een speels effect heb ik een linnen servet onder dit glazen bordje gelegd. En vervolgens hierop een kaartje met gestempelde letters : Mabrouk Eid. Dit wens je elkaar toe, een fijn feest!

Suikerfeest tafel decoratie ideeen arabische lampen ©BintiHome

 

Kullu sanna we’intu tayibiin, Mabrouk L’eid, 3eid Mubarak, with other words: Happy feast! Today we celebrate the end of Ramadan for 3 days. It was a good month with reflection, devotion and inner peace. The feast starts, and it’s time to enjoy a good meal with family and friends, give presents and wear your best clothes. I’m currently in Egypt, there’s no better place to celebrate 3Eid then here in Egypt with my family. So here’s some inspiration for the 3eid table. I really like yellow, natural materials and a warm atmosphere. Enjoy! :)
Meer blogs lezen met ideeën voor Ramadan decoratie inspiratie?
* 3x styling tips voor Ramadan tafel decoratie

Bewaren

Bewaren

5 Comments

 1. Beautifuly styled. Happy feast!
  Liefs. Sonia

 2. Oh wat een geweldige styling!
  Hier zou ik graag aanschuiven!
  Mabrouk l’Eid!
  Heb een heel fijn feest.

 3. Wat een prachtige foto’s !
  Een mooi Suikerfeest!

 4. Prachtige foto’s.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*