Bloomon bloemen spiegels in hal ©BintiHome
Productcredits : Kleur op de wand LO.05.75 Flexa, Spiegel rechts Ikea, Spiegel links 33Rue Majorelle Marrakech, Vaasje mint Hella Duijs, Karaf Binti Home Shop

Zoals jullie al weten hou ik erg van bloemen. Een grote kleurrijke bos vind ik erg mooi maar ook van subtiele takjes of een simpele unieke bloem in één vaas word ik blij. Een tijdje geleden heb ik de fotografie gedaan voor nieuwe sfeerbeelden voor Bloomon, dat fantastische bloemenabonnement waar ik eerder over schreef.

Interieurfotografie 
Vanaf het moment dat ik Bloomon heb ontdekt via Facebook was ik meteen fan. Ik schreef hier dan ook deze blog over waar ik mijn eerste boeket fotografeerde in huis. Dit was een geheel vrijwillige post, puur omdat ik zo blij werd én wordt van dit concept. En Bloomon werd ook blij van mijn foto’s met als gevolg dat ik een tijdje geleden de fotografie mocht doen voor de nieuwe sfeerbeelden voor de website, super leuk! De locatie was bij mij thuis en styliste Kim Timmerman deed de styling. Het was een hele gezellige dag waarbij ik Kim lekker haar gang liet gaan in mijn huis. Samen keken we naar de fijnste composities en ik heb alles vastgelegd. De foto’s in deze blog zijn een selectie van het resultaat.

Styling met bloemen
Een mooi boeket maakt je blij.. het brengt kleur in je interieur. Meestal wordt er een kan en klaar boeket in een vaas gezet, maar er zijn zoveel leuke manieren om je bloemen te stylen in huis! Ik hou erg van wildboeketten/veldboeketten waarbij er willekeurig bloemen bij elkaar geplaatst zijn. Kijk daarom eens of je wat losse bloemen kan kopen welke je zelf bij elkaar in een vaas zet. Dit maakt een boeket persoonlijk én sluit meteen goed aan bij de kleuren in je interieur. Je kan kiezen voor een ton sur ton boeket waarbij de kleuren dicht bij elkaar liggen, een romantisch boeket met veel kleine bloemetjes en pasteltinten of juist wat contrast waarbij je mooie eyecatchers bij elkaar zet. Een veldboeket kan je in een hoge vaas zetten en bijvoorbeeld hierbij een paar takjes in een kleinere vaas. Ook kan je bloemen in verschillende kleine vaasjes plaatsen of de stelen afknippen en in een lagere vaas plaatsen. Juist de variatie in het stylen met bloemen maakt het zo leuk.

Waar zet je de bloemen neer?
Meestal worden bloemen op de eettafel of keukentafel geplaatst, maar net als bij de type vaas, bepaald ook de plek de uitstraling in de ruimte. Zet bijvoorbeeld wat bloemen in de hal neer zodat je bij binnenkomst meteen deze prachtige bloemen ziet. Maar ook de keuken, je werkplek of de plek naast de tv kan je aankleden met kleurrijke bos.

Ken jij Bloomon al? En hoe vaak heb jij bloemen in huis? Wat is je favoriete plek in huis om jouw bloemen neer te zetten?

Fijne zondag!

Bloomon bloemen fotoshoot kleurrijk ©BintiHome

Bloomon bloemen in kleine vaasjes ©BintiHome

Bloomon wildboeket veldboeket ©BintiHome

Bloomon bloemen op het kantoor ©BintiHome
Productcredits : Kurk rol via kurk24.nl, Lamp Spot via Binti Home , Kar/trolley via Van Dijk & Ko, wijnrek/magazine houder via kurk-design.nl, vaasjes kringloop en HEMA. 

Bloomon bloemen vaasjes ©BintiHome

Bloomon bloemen detail ©BintiHome

Bloomon bloemen in transparante vaas boeket ©BintiHome
Productcredits : Decoratieladder naturel via Binti Home Shop, vaas via Bloomon, kast kleur Atria Pure & Original via Binti Home 

 

Styling : Kim Timmerman
Bloemen : Bloomon
Fotografie : Souraya Hassan