Interieurstyling en fotografie Zuiver Pulp Time Klok Fonq ©BintiHome

Een tijdje geleden had ik het idee om deze turquoise kast een andere kleur te geven. Waarom? Omdat ik graag iets met de kleur mosgroen/olijfgroen wilde gaan doen in mijn interieur. De wand wilde ik dan ook meteen een kleur geven. Totdat ik een foto op instagram deelde van deze kast… Daar kwamen zoveel reacties op met de vraag waar die kast vandaan kwam, dat het een geweldige kleur is en de foto is meerdere malen ”gere-instagramt” (bij deze maak ik daar een werkwoord van). Toen ik dat zag begon ik te twijfelen, deze kleur is toch eigenlijk ook wel heel erg mooi. Ik was meteen weg van deze kleur Atria toen ik dit in de kleurenwaaier van Pure & Original zag. De kast heeft zelfs op de cover van Stek Magazine gestaan waarvoor ik de styling en fotografie heb gedaan. Ik besloot daarom toch deze kast in deze kleur te laten…

Restyling van het dressoir
Ik verander regelmatig de woonaccessoires in mijn interieur en vind het heerlijk om te schuiven. Toen ik door Fonq gevraagd werd of ik mee wilde doen aan een leuke stylingactie, en deze Pulp time wandklok van Zuiver toegestuurd kreeg, wist ik meteen de juiste plek hiervoor. Het lichte paperpulp past erg mooi bij de kleur turquoise van mijn dressoir. Om te zorgen voor een balans in deze interieursetting koos ik voor potjes in terracotta, accessoires van brass en lichtblauw. Het dressoir kocht ik vorig jaar bij Combitex en Even anders. het is een uniek exemplaar maar ga zeker eens langs om inspiratie op te doen voor vergelijkbare kasten en heel veel andere mooie producten!

Een witte wand 
De wand boven mijn dressoir is eigenlijk als sinds ik hier woon wit. Nu ik heb besloten om de kast toch in de kleur Atria te laten wil ik wel alsnog de wand achter en naast de kast een kleur geven. Ik denk dat dit een lichte maar warme kleur wordt, ik denk aan een camel tint. Toen ik de klok ophing werd de wand meteen al wat sfeervoller. Maar alsnog was er nog een groot wit vlak omheen. Ik wil uiteindelijk graag een plank ophangen uit de nieuwe Skogsta serie van Ikea. Maar de wand heeft nog geen kleur, en de plank hangt er nog niet. Dus daarom verder gegaan met de styling van deze hoek. Ik plaatste daarom mijn palm, die een lange tijd bij de tv heeft gestaan, op de kast. Door de hoogte van de palm wordt de lege wand nog wat verder ‘ingevuld’ en ik vind het zo een erg mooi geheel. Alleen dat kleurtje op de achterwand en deze hoek is weer helemaal ‘af’.

Decoratie styling
De lamp van koper en marmer is van House Doctor en verkrijgbaar via Binti Home samen met de leuke bluetooth speaker die in mijn webshop staat. Mijn liefde voor planten en groen zijn jullie al vaker tegen gekomen op deze blog en ik vind het dan ook leuk om verschillende planten met elkaar te combineren. Ik kies vaak voor variatie in maat voor een balans ( ja alweer ) in de setting. De kleine plantjes combineer ik vaak met andere woonaccessoires zoals bijvoorbeeld een kandelaar of vaas. Ik houd van het clusteren van accessoires, vaak in een oneven aantal, omdat de verschillende materialen en kleuren bij elkaar een sfeervol geheel geeft. Ik kies eigenlijk nooit voor symmetrie of twee dezelfde producten bij elkaar.

Deze Pulp time wandklok winnen?
Deze mooie Pulp time wandklok kan je winnen! Hoe je dat doet? Door hier te stemmen op jouw favoriete setting op de website van Fonq. Woonbloggers Seline en Angelina, die ik beiden geregeld tegen kom bij bloggerevenementen en inspiratiedagen, hebben ook de klok gestyled in hun eigen huis. Super leuk om de klok zo in drie verschillende stijlen te zien. Stem op jouw favoriete foto en je maakt kans om deze klok te winnen! Fijne zondag!

English translation :
I little while ago I got the idea to give my turquoise cupboard a new colour. Why? Because I like to do something with the colour moss green/olive green in my home. I like to paint the wall behind the cupboard as well. Until I shared a photo on instagram of this corner… All those nice comments about the love for the cupboard, the colour and the photo has been ‘re-gramt’ a lot of times. Then I began to doubt, this colour is still very beautiful. I immediately fell in love with this colour named Atria when I saw it in the color card from Pure and Original. The cabinet was even on the cover of Stek Magazine. So, I decided to leave this cupboard in this colour…. But it needs some restyling. And that’s what I did! I used materials like marble, brass, terracotta, glass and the colors orange, white, light blue and turquoise. The styling is a part of the styling competition on Fonq. You can win this beautiful Pulp time clock if you vote on your favorite photo on this page of Fonq. Goodluck! 

Interieurstyling en fotografie Zuiver Pulp Time Klok Fonq ©BintiHome

Interieurstyling en fotografie Zuiver Pulp Time Klok Fonq ©BintiHome

 

Interieurstyling en fotografie Zuiver Pulp Time Klok Fonq ©BintiHome

Interieurstyling en fotografie turquoise kast ©BintiHome

 

Interieurstyling en fotografie styling turquoise kast ©BintiHome

Interieurstyling en fotografie styling turquoise kast woonaccessoires ©BintiHome

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

Win deze klok! Dit artikel is een samenwerking met Fonq.