Stylingtip : Opbergboxen van HEMA

opgeruimde start week voor Hema Blog ©BintiHome-2

In mijn studio werk ik aan verschillende projecten en gebruik ik voor fotografieprojecten. Daarnaast heb ik boven mijn werkplek een vide waar ik al mijn stylingproducten en webshopvoorraad kan opbergen. Voor HEMA Blog schreef ik een blog over ‘opruimtips’.

In my studio I work on various projects and I use this space for photography projects as well. In addition the space has a vide above my worspace where I can store my styling products and stock for the webshop. For HEMA Blog I wrote a blog about clean-up tips.

Stylingtip : Berg je accessoires, producten en kerstspullen op in verschillende opbergboxen. Ik heb gekozen voor allemaal dezelfde boxen in verschillende maten voor een rustige en opgeruimde uitstraling.  In deze blog op HEMA Blog lees je hier meer over. Op BintiHomeshop.nl vind je de complete collectie, binnenkort meer!

Styling tip: Store your accessories, products and Christmas decorations in various storage boxes. I chose all the same boxes in different sizes for a quiet and tidy look. In this blogpost on HEMA Blog you can read more. You can find all the products for the webshop here. More nice products to come!

Hema opbergboxen opruimen blog ©BintiHome

opgeruimde start 2015 fresh week voor Hema Blog ©BintiHome

Hema opbergboxen opruimen blog ©BintiHome-2

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

1 reactie

  1. Echt leuke kastjes! Ik zie ook heel graag van die iets industriëlere (is dat een woord?) dingen, ik ben aan het “lusten” voor zo’n kastjes maar dan met zwarte spijlen pootjes in de badkamer, nog net een iets rustiekere versie .. super gestijld! :)

    love,
    Margot

    http://www.aheartyhome.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.