Woonkamer styling met kleur | Binti HomeDe perfecte bank 

De zithoek is naast de eettafel volgens mij één van de meest gebruikte ruimtes in huis. Een goede bank is dan ook erg belangrijk, om lekker op de kunnen hangen, een boek lezen, tv kijken of gesprekken voeren met je beste vriendin. Toen ik hier kwam wonen wist ik meteen al dat ik de Edge bank van Fest Amsterdam wilde nadat ik de bank had gezien tijdens de Show Up beurs begin vorig jaar ( ik schreef daar ook een blog over). Ik ben nog steeds zo blij met deze bank, door de kleur maar zeker ook door het zitcomfort. De bank is ook via mij te bestellen, dus neem gerust contact op als je vragen hebt! 
 

Styling voor Hema Blog 

Voor Hema Blog schrijf ik elke maand een blog waarbij ik mijn favoriete producten van HEMA gebruik in mijn eigen huis. Ik maakte eerder een blog over mijn studio aan huis en over de styling van de eettafel. Dit keer wilde ik iets doen met mijn bank en vond een relaxed thee moment wel een goed thema! Zo legde ik twee kussens op de bank met een grafische print en een kussen met een neon rand. Deze kussens passen mooi bij de kussens uit mijn shop, de licht grijze linnen met speelse rand en een licht pastel roze linnen kussen. 

Marokkaanse bijzettafeltjes van hout

Ik plaats geregeld foto’s van mijn interieur op mijn Instagram en krijg vaak vragen waar de ronde houten Marokkaanse tafeltjes vandaan komen. Je hoeft niet verder te zoeken! Ze staan namelijk in mijn webshop in verschillende maten en kleuren. Neem een kijkje in de shop om te zien of er iets voor jou bij zit. Ik vind het leuk dat de tafeltjes in hoogte verschillen en ze passen perfect bij het DLM tafeltje van Hay. Het kleed is een uniek exemplaar uit Turkije. Geïnteresseerd in een kleed? Neem dan contact op dan kan ik voor je kijken welke kleuren en maten te leveren zijn. 
Op zoek naar meer accessoires voor je woonkamer? Neem dan een kijkje in Binti Home Shop waar ik allerlei nieuwe vazen, kandelaars en kussens heb toegevoegd! 
 

Zithoek woonkamer styling | Binti Home

Marokkaans bijzettafel woonkamer styling | Binti Home
Kleurrijke woonkamer styling | Binti Home
Turkse kelim geel met blauw | Binti Home
Close Up bloemen styling | Binti Home
Onderzetters kurk op DLM tafel Hay | Binti Home
Styling met een grijze bank | Binti Home
Bloemen styling wit en eucalyptus | Binti Home
VRAAG : Vinden jullie het fijner om de hele blog in zijn geheel op de homepage te zien, of toch liever ‘Lees meer’ tabs zodat je in één overzicht alle blogposts op de homepage ziet? Ik hoor graag wat jij vindt.
 
Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home