Stylingtip : decorate your hallway

stylingtip voor de hal quote ©BintiHome

Stylingtip for today : Decorate your hallway

Stylingtip voor je hal

Ik vind het erg belangrijk dat een hal sfeervol is aangekleed voor een fijn welkom in huis voor gasten én voor jezelf. Zo liet ik in deze blog zien hoe ik mijn hal heb ingericht met ronde spiegels, een fijne frisse kleur mint groen op de wand en mijn jassen opgeborgen achter grote deuren. Aan mijn wand heb ik wat verschillende producten opgehangen dat samen een sfeervol geheel geeft. Ik heb hierbij gelet op dat de kleuren terug komen in elk product en dat de compositie in balans is.

I think it’s very important to decorate the hallway in a good way for a welcomed feeling when your guests or you enter your home. I decorated my hallway with round mirrors, a fresh mint green colour and some storage behind large doors.  On my wall I have put some different products together but create one look because the colours are in the same tone and the composition is balanced.

Products :
Kaart met Quote – I Love My Type
Klein tegeltje – Storytiles
Plantenhanger met plant – Tuincentrum
Print ingelijst – Van Gogh behang van BN wallcoverings

stylingtip quote in de hal ©BintiHome-3

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

 

Bewaren

Bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.