Styling video Winkeltips Casba Wonen tips voor makkelijk winkelen ©BintiHome

Het is bijna kerst, dé tijd van het jaar om het huis in te richten en lekker te (woon)winkelen voor fijne cadeautjes.  Voor anderen en misschien ook wel voor jezelf? Ik koop altijd het liefste woonaccessoires als cadeau. Speciaal voor deze feestdagen heb ik een styling video gemaakt met drie styling tips voor het inrichten van jouw huis met kleur. Nee geen kerst styling tips, maar styling tips die je het hele jaar door kan toepassen! Dat zijn de goede voornemens ;)

Styling video : Kleurenpalet maken voor jouw huis

Als ik samen met een klant aan het shoppen voor de inrichting van zijn of haar huis neem ik het liefst de tijd in de woonwinkel. Eerst goed laten inspireren door de verschillende stijlkamers om vervolgens de juiste producten bij elkaar te zoeken. Maar hoe vind je de juiste woonaccessoires die aansluiten bij jouw interieur? In deze video vertel ik daar alles over! Ik gebruikte CASBA in Zoeterwoude als decor, een woonwinkel boordevol inspirerende woonmerken. Ook laat ik zien hoe ik zelf te werk ga als ik woonaccessoires ga kopen in de winkel. Daarnaast geef ik drie styling tips voor het toepassen van kleur in jouw interieur.  Na het bekijken van deze styling video ben ik erg benieuwd of jij wat van deze tips gaat toepassen in jouw interieur. Laat dan ook zeker jouw reactie achter onder deze video!

 

Ik schreef al eerder een blogpost met drie tips voor het shoppen voor woonaccessoires. Deze blog lees je hier.

Video : Souraya Hassan, Binti Home in samenwerking met Casba Zoeterwoude

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren