Yeey! Ik ben super blij dat ik deze stylingvideo met jullie kan delen.

De trendkleur van 2016 : okergeel

Okergeel ofwel okergoud is dé trendkleur van 2016. Zoals velen van jullie wellicht al weten is okergeel echt mijn favoriete kleur en ik heb deze kleur al eerder toegepast in mijn huis. De kleur heeft voor mij een positieve uitstraling. Het doet mij denken aan de natuur, de aarde, aan Egypte, aan de zon, eigenlijk aan warmte in de breedste zin van het woord. De kleur okergeel past bij elke woonstijl en is daarom goed toe te passen in ieder interieur. Om te zorgen dat het okergeel wel goed aansluit bij de rest van de woning laat ik in deze stylingvideo vier korte stylingtips zien hoe je deze trendkleur het beste kan integreren in je eigen interieur.

Ocher yellow or ocher gold is the trend color of 2016. As many of you may already know, ocher is really my favorite color and I already use this colour in my home. The color has a positive effect on me. It reminds me of the nature, the earth, to Egypt, to the sun, actually a warm atmosphere what makes me feel home.The colour yellow ocher actually fits in every interior style and is therefore good to use in any interior. To ensure that the ocher do well with the rest of the house, I show four short styling styling tips in this video and how to best integrate this trend color in your interior. Sorry the video is in Dutch but if you like to watchthe tips, just take a look. I will work on subtitles as well!

sourayahassanstylingvideotipsokergeel

Stylingvideo op mijn youtube account

Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van deze stylingvideo vinden. Ik hoop dat het geluid beter is dan de vorige video’s en dat jullie iets aan mijn stylingtips hebben. Ik ben dan ook ontzettend nieuwsgierig naar jullie reacties en of jullie okergeel ook al toe passen in je eigen interieur? Steek een duimpje omhoog én abonneer je meteen op mijn account om op de hoogte te blijven van de nieuwste (styling) video’s. Want vanaf heden komt er elke zaterdag een nieuwe video online!

I am very curious what you think of this stylingvideo. I hope that the sound is better than the previous videos and that you can do something with my styling tips. I am also very curious about your comments and if you also already apply ocher in your own home? Insert a thumb-up and subscribe for my account to keep updated about the latest (styling) videos. Because from now on there will be a new video online every saturday!

Video film + edit : Souraya Hassan, Binti Home

subsrcibeforbintihomeblog