stylingvideo-tekst

Dit is een eerste styling video van een nieuwe reeks video’s die ik zo nu en dan wil gaan maken. In deze styling video’s laat ik verschillende ruimtes in mijn huis zien en vertel ik over de keuze van bepaalde producten, laat ik een restyling zien of deel ik mijn stylingtips.

Stylingvideo restyling woonkamer

In deze eerste styling video laat ik de restyling zien van een wandje in mijn woonkamer in een trendkleur groen. Waarom ik voor de kleur groen kies? Hoe ik die keuze maak? En hoe ik verder aan de slag ga met de styling van een ruimte? Dit zie je allemaal in de styling video hieronder of op mijn youtube kanaal. Abonneer je meteen even op mijn kanaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste video’s!

In deze blogpost zie je alle foto’s van de restyling en lees je meer over waar de producten vandaan komen!

Ik vond het ontzettend leuk om deze video te maken en ik ben heel erg benieuwd wat je van deze video vond! Laat daarom gerust een reactie achter hieronder of op mijn youtube pagina!

Foto’s en video : Souraya Hassan, Binti Home