Styling met Exotische bloemen voor tropische sfeer in huis in de herfst ©BintiHome

Het is officieel herfst, maar ondanks dat doe ik graag styling met exotische bloemen in huis!

Styling met Exotische bloemen Strelitzia en Anthurium voor tropische sfeer in huis in de herfst ©BintiHome

Styling met exotische bloemen… in de herfst?

We hebben dan wel niet een fantastische zomer hebben gehad qua weer. Toch kan ik erg genieten van de dagen zon die we nu hebben terwijl de herfst al officieel is begonnen. Als het op de inrichting en styling van mijn huis aankomt ben ik niet echt een seizoensmens. Kaarsen heb ik eigenlijk het hele jaar door aan, oké in de winter wel net even vaker omdat het sneller donker is. Ook kussens en plaids gebruik ik het hele jaar door. Het is natuurlijk wel leuk om wat te spelen met kleuren in het interieur in de verschillende seizoenen.

Wel hou ik erg van een tropische sfeer in huis. Dit zie je onder andere door de grote palm die ik heb staan maar ook door de aardetinten die ik gebruik in de accessoires en accenten okergeel. Ik omring mijzelf graag met planten en bloemen. Zo hou ik erg van styling met exotische bloemen in huis. En nu het herfst is, juist des te leuker om de tropische sfeer door te voeren voor wat warmte in huis.

Styling met Exotische bloemen Strelitzia en Anthurium voor tropische sfeer in huis in de herfst ©BintiHome

Tropische bruiloft met de Strelitzia

Ik hou erg van bloemen in mijn eigen huis maar ook om ze cadeau te geven. Zo gaf ik een tijdje geleden een bos zonnebloemen cadeau aan mijn beste vriendin Naomi . Ook hebben deze tropische bloemen weer een link met haar. Zij trouwde afgelopen 8 september met haar grote liefde Patrick. Hou haar blog in de gaten want ik weet zeker dat zij nog foto’s gaat delen van haar tropische bruiloft. De bruiloft styling was werkelijk prachtig met veel Caribische / tropische invloeden. Zo kwam de Strelitzia veel terug in de styling. Ik heb er één mee naar huis genomen als mooi aandenken. En omdat je ze ook kan laten drogen kan ik er extra lang van genieten. Een mooie herinnering aan een prachtige dag.

Om de styling met exotische bloemen verder door te voeren kan je ook kiezen voor de Anthurium. Deze heb ik in zowel wit als roze neergezet voor een speelse uitstraling. Ze staan ook erg mooi bij de pas geschilderde wand voor mijn woonkamer make over.

De Strelitzia, Anthurium en Gloriosa waren de bloemen van de maand september. Overigens zijn de Strelitzia en Anthurium zeker nog te krijgen in de winkels. Dus wil jij ook aan de slag met de styling met exotische bloemen, dan zijn deze bloemen perfect voor in huis.

Styling met Exotische bloemen voor tropische sfeer in huis in de herfst ©BintiHome

‘Welke tropische bloem is jouw favoriet?’

Exotische bloemen voor tropische sfeer in huis ©BintiHome-6

Deze blog is een samenwerking met Mooi wat bloemen doen, zij kozen mij als Bloemenmeisje voor 2017 samen met nog een aantal bloggers als Zilverblauw, InteriorJunkie en Femkeido.

Bewaren

Bewaren